H Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στην Κύπρο για δύο μοναδικές παραστάσεις

H Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στην Κύπρο για δύο μοναδικές παραστάσεις

Μην χάσετε την τελευταία σας ευκαιρία να δείτε αυτή τη μοναδική παράσταση!

Η Κατερίνα Βρανά, μία από τις κορυφαίες stand-up κωμικούς της Ελλάδας, φέρνει την εξαιρετικά επιτυχημένη της παράσταση «Staying Alive (Παραλίγο να πεθάνω, ξέρεις)» στην Κύπρο, για δύο μοναδικές βραδιές στη Λευκωσία.

Η παράσταση, η πιο διασκεδαστική και αισιόδοξη ιστορία επιβίωσης που έχετε ακούσει, έχει καταφέρει να πουλήσει όλα τα εισιτήρια της στην Ελλάδα από το 2019, ενώ η αγγλική εκδοχή της έκανε sold out σε όλες τις πόλεις της ευρωπαϊκής της περιοδείας το 2023.

Η Κατερίνα, η οποία πριν το 2017 είχε ήδη καθιερωθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, βίωσε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας που την άφησε με μόνιμες φυσικές αναπηρίες. Παρά τις προκλήσεις στην κίνηση, την ισορροπία, την όραση και την ομιλία της, επέστρεψε δυναμικά στη σκηνή το 2019 με αυτή την απίστευτα συγκινητική και ταυτόχρονα κωμική αφήγηση της περιπέτειάς της.

Η παράσταση «Staying Alive (Παραλίγο να πεθάνω, ξέρεις)» θα ανέβει στα αγγλικά:

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024, στις 20:30, στο Pantheon, Λευκωσία. Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024, στις 20:30, στο Pantheon, Λευκωσία. Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα για να απολαύσετε μια παράσταση γεμάτη γέλιο, αισιοδοξία και δύναμη!

Loader