Φοίβος Δεληβοριάς στη Λεμεσό: "Ο Χάρτης" φέρνει μουσική και ταξίδια
Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες, αναμνήσεις και νέες μουσικές δημιουργίες στο Θέατρο Ριάλτο
Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024, στις 20:30, ο Φοίβος Δεληβοριάς θα ανέβει στη σκηνή του Θέατρου Ριάλτο. Ο ίδιος περιγράφει το φετινό του μουσικό σχέδιο ως μια πρωτοβουλία γεμάτη περιπέτεια: «Αποφάσισα να μην παίξω καθόλου σε αθηναϊκή μουσική σκηνή, αλλά να ανακαλύψω σκηνές σε όλα τα σημεία όπου ανάβει ο ελληνικός χάρτης.»
Με συνοδοιπόρους τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, τον Γιάννη Πετρόλια στον ηχητικό σχεδιασμό και τον Δημήτρη Μακρή στις φωτογραφίες και το βίντεο, ο Φοίβος Δεληβοριάς υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο αυθεντικότητα και δημιουργικότητα. Η παράσταση "Χάρτης" είναι μια περιπλάνηση που συνδυάζει αγαπημένα τραγούδια και νέες δημιουργίες, με στόχο να φέρει κοντά το κοινό μέσα από τη δύναμη της μουσικής.
Πληροφορίες Παράστασης
-
Πού: Θέατρο Ριάλτο, Αντρέα Δρουσιώτη 19, Πλατεία Ηρώων, 3040 Λεμεσός
-
Πότε: Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024, στις 20:30
-
Εισιτήρια: €25/22
-
Διαθέσιμα στο www.rialto.com.cy ή τηλεφωνικά στο 77 77 77 45 (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00-15:00)
-
Σχετικές Πληροφορίες
-
Περισσότερα για τον καλλιτέχνη: www.foidel.gr
-
Facebook: Φοίβος Δεληβοριάς / Foivos Delivorias
-
Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr
Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της μουσικής του Φοίβου Δεληβοριά και να ανακαλύψετε τη δική σας θέση στον "Χάρτη" του!