O Γιώργος Νταλάρας και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγουδούν μαζί μετά από 34 χρόνια για να “σωθούν τα τραγούδια”
Σε Λεμεσό και Λάρνακα
Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά την σύμπραξή τους στο ΑΤΤΙΚΟΝ, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μοιράζονται μαζί μας, την ιστορία των γεγονότων και των αισθημάτων της νεότερης Ελλάδας, μέσα από σπουδαία τραγούδια που είναι το κοινό μας σπίτι.
Μαζί τους επί σκηνής και στα κείμενα ο Οδυσσέας Ιωάννου, θα αφηγηθεί κομμάτια από προσωπικές και συλλογικές ιστορίες που συνθέτουν την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού.
Όλα θα ξεκινήσουν να ξετυλίγονται στην σκηνή του Παττιχείου Αμφιθεάτρου Λάρνακας, από μία τυχαία μέρα που συνέβη εκείνο που κανένας δεν περίμενε πως θα συμβεί.
Η σκηνοθεσία είναι του Άγγελου Τριανταφύλλου.
Συντελεστές:
Πιάνο-ενορχηστρώσεις: Γιώργος Παπαχριστούδης, Ανδρέας Αποστόλου
Drums: Γιώργος Κατσίκας
Ακορντεόν: Μάνος Γρυσμπολάκης
Βιολί-τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Μπάσο: Πέτρος Βαρθακούρης
Ακουστικές-ηλεκτρικές κιθάρες: Απόστολος Βαλαρούτσος, Απόστολος Μόσιος
Μπουζούκι-λαούτο: Γιάννης Σταματογιάννης
Κρουστά: Στράτος Σαμιώτης
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Άγγελος Τριανταφύλλου
Κείμενα: Οδυσσέας Ιωάννου
Σκίτσα: Σπύρος Δερβενιώτης
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος, Γιάννης Δίπλας
Ηχοληψία: Βαγγέλης Κουλούρης, Γιώργος Καραγιαννίδης, Αντώνης Ζαχόπουλος, Λυσιέν Κλήμης
Παρασκευή και Σάββατο, 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2025 | 21:00 | Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας | Εισιτήρια
Δευτέρα και Τετάρτη, 8 και 10 Σεπτεμβρίου 2025 | 21:00 | Κηποθέατρο Λεμεσού "Μάριος Τόκας" | Εισιτήρια
Πηγή Poster