Η Ανδρομάχη τραγουδά στη Λευκωσία για καλό σκοπό

Η Ανδρομάχη τραγουδά στη Λευκωσία για καλό σκοπό

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό πάρτυ από το House of Angels by Maria Gonata με μουσική, αγάπη και δημιουργία για τα παιδιά

Η Ανδρομάχη έρχεται στη Λευκωσία για καλό σκοπό και μας καλεί να φορέσουμε τα γιορτινά μας. Το House of Angels by Maria Gonata διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Πάρτυ την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025, από τις 5:00 μέχρι τις 9:00 το απόγευμα, στο The House of Angels στη Λακατάμεια, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Η εκδήλωση στηρίζει τη δράση «Φτιάξε μια καρδιά για μεγάλα ΑΛΜΑΤΑ – νερό και χΡώμα», ενισχύοντας τα προγράμματα «Μοναδικά Χαμόγελα» και «Κιβωτός», που προσφέρουν στήριξη σε παιδιά με ανάγκες. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν και να δημιουργήσουν καρδούλες, συμβάλλοντας έμπρακτα σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια αγάπης και προσφοράς.

Τη βραδιά απογειώνει η Ανδρομάχη με ζωντανή μουσική, ενώ το σκηνικό συμπληρώνουν γιορτινό φαγητό και ποτό, καθώς και η μαγική γωνιά του Άι Βασίλη για αναμνηστικές φωτογραφίες μικρών και μεγάλων.

Μια χριστουγεννιάτικη συνάντηση γεμάτη μουσική, χαμόγελα και δημιουργία, που μας υπενθυμίζει πως το πνεύμα των γιορτών γίνεται ακόμα πιο φωτεινό όταν μοιράζεται.

Loader