Μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα στο Παραλίμνι
Η Δημοτική Μαντολινάτα Παραλιμνίου τιμά τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά
Με τίτλο «Στον δρόμο του Μίμη Πλέσσα», η συναυλία αποτελεί ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό Μίμης Πλέσσας, μέσα από αγαπημένα έργα που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026, στις 7:30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Ξένιον, προσφέροντας στο κοινό μια ζεστή και ατμοσφαιρική βραδιά με πρωταγωνιστή τον ήχο του μαντολίνου. Η Μαντολινάτα, με σεβασμό και καλλιτεχνική φρεσκάδα, «ξαναδιαβάζει» τις μελωδίες του Πλέσσα, φωτίζοντας τη διαχρονικότητά τους και τη δύναμή τους να ενώνουν γενιές.
Το αφιέρωμα εντάσσεται στο πρόγραμμα Χειμώνας Πολιτισμού του Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας και τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Γιώργος Νικολέττος, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή στήριξη του Δήμου στις πολιτιστικές δράσεις και τη ζωντανή μουσική δημιουργία.
Η είσοδος ανέρχεται στα €5, καθιστώντας τη συναυλία προσιτή σε όλους όσοι επιθυμούν να απολαύσουν μια βραδιά υψηλής αισθητικής και ελληνικής μουσικής παράδοσης.
Info
📍 Αμφιθέατρο Ξένιον, Παραλίμνι
🗓 Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026
⏰ 7:30 μ.μ.
🎟 Είσοδος: €5
Μια μουσική συνάντηση που δεν απευθύνεται μόνο στους φίλους της μαντολινάτας, αλλά σε όλους όσοι αγαπούν τις διαχρονικές ελληνικές μελωδίες.