1,500+ θέσεις εργασίας μηνιαίως στην ergodotisi

1,500+ θέσεις εργασίας μηνιαίως στην ergodotisi

11,000+ εγγεγραμμένες εταιρείες της εμπιστεύονται τις αγγελίες τους, ενώ διαθέτει 160,000+ μοναδικούς επισκέπτες το μήνα

1,500+ θέσεις εργασίας μηνιαίως στην ergodotisi

Η ergodotisi είναι η ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας που εμπιστεύονται περισσότερες από 11,000 εταιρείες στην Κύπρο, μεταξύ των οποίων και οι μεγαλύτεροι εργοδότες στο νησί.

Deloitte, EY, KPMG, PwC, GAP Vassilopoulos, Amdocs, U-TX, X.A. Παπαέλληνας, PHC, Medochemie, Τσιμεντοποιία Βασιλικού και Wargaming είναι μόνο μερικοί από τους κορυφαίους εργοδότες που επιλέγουν να αναρτούν τις θέσεις εργασίας τους στην ergodotisi.

Η εμπιστοσύνη των εταιρειών στην ergodotisi, η οποία συνδιοργανώνει και το μεγαλύτερο event εργοδότησης στην Κύπρο (Cyprus Career Expo), οδηγεί στη δημοσίευση 80+ νέων θέσεων εργασίας καθημερινά, σε κάθε επαγγελματικό κλάδο. Τόσο για πτυχιούχους, όσο και για μη πτυχιούχους.

Διαθέτει: Θέσεις εργασίας στη Λευκωσία Θέσεις εργασίας στη Λεμεσό Θέσεις εργασίας στη Λάρνακα Θέσεις εργασίας στην Πάφο Θέσεις εργασίας στην Αμμόχωστο

Με 11,000+ εγγεγραμμένες εταιρείες να της εμπιστεύονται τις αγγελίες τους και 160,000+ μοναδικούς επισκέπτες το μήνα, η ergodotisi αποτελεί την κορυφαία ίσως ιστοσελίδα εργασίας της Κύπρου.

Για να αναρτήσετε αγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 7000 7120 ή στο [email protected]

Loader