Ο Έκτορας αφήνει για λίγο τις σπουδές και συμμετέχει στο Kitchen Stars

Οnline το τρίτο επεισόδιο του show!

26 Nov 2018

Δυο από τους τέσσερεις υποσχόμενους chef έχουν ήδη ολοκληρώσει την πρώτη δοκιμασία τους στο Kitchen Stars! To καινοτόμο cooking show από την Digital Tree, σε συνεργασία με τον Όμιλο Louis και τις υπεραγορές Alphamega, συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ο Νικόλας φοβήθηκε το πιπέρι, ο Eddie σκότωσε το πιάτο με τη σάλτσα

Στο Kitchen Stars τέσσερις νεαροί και υποσχόμενοι chef ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους! Ο Executive Chef του Ομίλου Louis, Κυριάκος Σωτηρίου, θα επιβλέπει τα νεαρά μας αστέρια που θα μαγειρέψουν με σκοπό να εντυπωσιάσουν τον Executive Chef. Στην πρώτη τους πρόκληση οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα πιάτο με τρία κύρια μυστικά συστατικά.

Στο τρίτο επεισόδιο του Kitchen Stars, ο Έκτορας Οδυσσέως αφήνει για λίγο τις σπουδές και την νυκτερινή του εργασία για να αποδείξει στον Executive Chef πως είναι έτοιμος για όλα στα συστατικά που θα επιλέξουν οι άλλοι τρεις διαγωνιζόμενοι μιας και στην πρώτη δοκιμασία ο κάθε chef θα πρέπει να χρησιμοποιήσει, εκτός από τα συστατικά που θα συμπληρώσει ο ίδιος, τρία συστατικά τα οποία θα επιλέξουν για αυτόν οι άλλοι τρεις chef.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Νικόλας είναι ο πρώτος διαγωνιζόμενος Kitchen Star

Πρόσωπα