Ο πάτερ που έγινε σταρ μιλά για το τραγούδι που τον ανέδειξε

Ο πάτερ που έγινε σταρ μιλά για το τραγούδι που τον ανέδειξε

Ο πάτερ που έγινε σταρ μιλά για το τραγούδι που τον ανέδειξε
«Συνδύασαν το παραδοσιακό με το μοντέρνο, καλό είναι νομίζω»

Έγινε άθελά του το πιο κλίκαμπολ πρόσωπο των ημερών, με το πρώτο ρεμίξ από το LUBEN να μετράει σχεδόν ενάμιση εκατομμύριο views. Χώρια τα αμέτρητα άλλα ρεμίξες που αμέσως ακολούθησαν.

Μιλάμε ασφαλώς για τον ιερέα - ίνδαλμα πλέον στην ποπ κουλτούρα, που όπως δήλωσε ο κακομοίρης στην τηλεοπτική συνέντευξη που ακολουθεί «θεώρησε απλά χρέος του να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο και να τραγουδήσει το τραγούδι που ήξερε από μικρό παιδί».

Πού να φανταζόταν ο ο πάτερ Αλέξιος τι θα ακολουθούσε και πόση φρενίτιδα θα προκαλούσε με την τρόπον τινά εικαστική του αυτή παρέμβαση.

Είναι γνωστό στους χριστιανικούς κύκλους

«Το τραγούδι αυτό, δεν το έγραψα εγώ, ούτε το μελοποίησα. Το τραγουδώ από μικρό παιδί στη μητρόπολη. Είναι γνωστό στους χριστιανικούς κύκλους. Τώρα γιατί πήρε τόση έκταση (σ.σ όταν το τραγούδησε), τι να σας πω, δεν ξέρω» δήλωσε.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν το ρεμίξ του άρεσε, ο γλυκούλης πάτερ Αλέξιος απαντά καταφατικά. «Με το ρεμίξ συνδύασανε το παραδοσιακό με το μοντέρνο, είναι πιο κοντά στη νεολαία, καλό είναι νομίζω. Το χαρήκανε και στο χωριό μου και είμαι κι εγώ χαρούμενος που, έστω και μ’ αυτό τον τρόπο, το τραγούδι διαδόθηκε. Το τραγουδάνε μικροί και μεγάλοι».

Το ότι παίζει στα κλαμπ δεν ενοχλεί τον πάτερ, αντιθέτως. Μοναδική του επιθυμία είναι απλά «να ακούγονται όλα τα λόγια που έχουν μεγάλη σημασία για την πατρίδα μας».

Υπέροχος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙ ΑΥTO: Kατάθεση πρότασης στη Βουλή για αλλαγή του εθνικού μας ύμνου

Loader