Ο Αμικέκο ανεβαίνει στα βουνά της Κύπρου

Ο Αμικέκο ανεβαίνει στα βουνά της Κύπρου

Ο Αμικέκο ανεβαίνει στα βουνά της Κύπρου
Καφές, τσάι, νόστιμο μεσημεριανό και κουκλοθέατρο, αυτή την Κυριακή στη Γαλάτα!

Μια αρκετά δελεαστική πρόταση για ολοήμερη εκδρομή την Κυριακή στο καταπράσινο χωριό της Γαλάτας και στη γύρω περιοχή.

Καλλιτέχνες και ομάδες που δραστηριοποιούνται στα βουνά της Κύπρου μας προσκαλούν σε παράσταση κουκλοθεάτρου που θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή στο πολιτιστικό κέντρο Αερικό στη Γαλάτα , το οποίο, όπως επισημαίνεται στην πρόκληση, θα είναι ανοικτό απ' τις 11το πρωί για καφέ, τσάι και νόστιμο μεσημεριανό.

Γράφουν οι διοργανωτές:

«Υπάρχει μια γλώσσα κοινή, η Εσπεράντο και σ' αυτή τη διαπολιτισμική γλώσσα, Αmikeco σημαίνει φιλία. Amikeco λοιπόν και τ' όνομα του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα του έργου που με συνοδοιπόρο τη μουσική ταξιδεύει σ' ένα κόσμο γλυκό και νοσταλγικό και μας αποδεικνύει τη δύναμη της αγάπης και την αξία της αληθινής φιλίας.

Οι έμπειροι συντελεστές της παράστασης χρησιμοποιούν ως βασικό θεατρικό εργαλείο την κούκλα και όσον αφορά στη μουσική, η λειτουργία της είναι πολύ ξεχωριστή. Η σύνθεση είναι πρωτότυπη για τις ανάγκες της παράστασης και λειτουργεί ως οικουμενικό εργαλείο επικοινωνίας, χωρίς λόγια και δίχως λέξεις. Εξάλλου η μουσική πάντα επέτρεπε την έκφραση συναισθημάτων και εντυπώσεων ανεξαρτήτως χώρου και χρόνου!

Έτσι λοιπόν ο Αμικέκο πάει στα βουνά αυτή τη φορά και συνοδευόμενος από τη μουσική του, περνάει από πολλές περιπέτειες ψάχνοντας κάτι πολύ σημαντικό γι' αυτόν, κάτι που οι θεατές θα ανακαλύψουν στη πορεία!»

Δες τι ωραία αφίσα έχουν φτιάξει για να μας προσκαλέσουν:

Θεατρική ομάδα: Canicula Puppets
Διάρκεια: 40 λεπτά Σενάριο: Roberto Braham Chavez Βοηθός σεναριογράφου: Sergio Marroquin de Leon
Σκηνοθεσία: Roberto Braham Chavez
Χειρισμός κούκλων: Ελένη Ιωσηφίδου & Roberto Braham Chavez
Μουσική: Sergio Marroquin de Leon

Συμμετοχή: €5 Ηλικίες: για όλη την οικογένεια (4 ετών + )

Για κρατήσεις τηλεφωνείτε ή στείλτε μήνυμα στο 97756354.

Στο μεταξύ, ο Ντίνος και η Αγγέλα ζουν τη δική τους ουτοπία: Πάτα εδώ για να θυμηθείς πώς περάσαμε μια μέρα πέρσι τέτοιο καιρό με δύο ξεχωριστούς καλλιτέχνες της περιοχής.

Loader