(Με πόζες όπως αυτή) ο Eros Ramazzotti έρχεται Κύπρο

(Με πόζες όπως αυτή) ο Eros Ramazzotti έρχεται Κύπρο

(Με πόζες όπως αυτή) ο Eros Ramazzotti έρχεται Κύπρο
Στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας του

Ο διασημότερος και πιο επιτυχημένος Ιταλός καλλιτέχνης των τελευταίων δεκαετιών, έρχεται στην Κύπρο για μια μόνο βραδιά γεμάτη ερωτιάρες επιτυχίες.

Ο Έρως έρχεται Κύπρο στο πλαίσιο μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας για την προώθηση του νέου του album.

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

Εισιτήρια (από €49) θα βρεις στο https://www.soldoutticketbox.com/

Ο Έρος Ραματσότι (Eros Ramazzotti, 28 Οκτωβρίου 1963) είναι Ιταλός τραγουδιστής και συνθέτης. Γεννήθηκε το 1963 στη Ρώμη και κυκλοφόρησε τον πρώτο του single το 1982 με τίτλο "Ad un Amico". To 1984 κέρδισε το βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο[1] και την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, το "Cuori agitati".

Από τα μέσα της δεκαετίας του '80 αρχίζει να γίνεται γνωστός και λίγα χρόνια αργότερα γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία ερμηνεύοντας τραγούδια στα ιταλικά και στα ισπανικά. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως: Σερ, Τίνα Τέρνερ, Anastacia, Λουτσιάνο Παβαρότι, Αντρέα Μποτσέλι, Λάουρα Παουζίνι, Τζο Κόκερ και Κάρλος Σαντάνα.

Έχει κερδίσει τρεις φορές (1997, 2001 και 2004) το βραβείο καλύτερου Ιταλού τραγουδιστή και μία φορά (2003) το βραβείο καλύτερου Ποπ/Ροκ τραγουδιστή στα World Music Awards. Επίσης, έχει κερδίσει το βραβείο καλύτερου Ιταλού άνδρα καλλιτέχνη στα Μουσικά Βραβεία της Ιταλίας και το βραβείο Goldene Kamera για τον καλύτερο ξένο καλλιτέχνη.

Loader