Πρώην κατάσκοπος του Putin αποκαλύπτει: «Έτσι αποπλανούσα ερωτικά τους εχθρούς της Ρωσίας»

Πρώην κατάσκοπος του Putin αποκαλύπτει: «Έτσι αποπλανούσα ερωτικά τους εχθρούς της Ρωσίας»

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούσε για να αποσπά πληροφορίες από τους εχθρούς

H Aliia Roza εκπαιδεύτηκε σε στρατιωτική ακαδημία κοντά στη Μόσχα ώστε να γίνει μυστική πράκτορας, σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Η 37χρονη πριν γίνει ακόμη 15 ετών αποφάσισε ότι θέλει να γίνει μυστική πράκτορας και στα 18 της έγινε δεκτή σε στρατιωτική ακαδημία.

Η ίδια έχει πει στο παρελθόν: «Όταν ήμουν 18 ετών, στάλθηκα σε στρατιωτική ακαδημία όπου μελέτησα όλες τις ειδικές τεχνικές. Μας έδειξαν πώς να αποπλανούμε, να χειραγωγούμε, να πείθουμε τους ανθρώπους, πώς να χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά όπλα, αλλά και πολεμικές τέχνες. Γενικά πώς να είμαστε ο τέλειος στρατιώτης στο πεδίο».

Διάβασε Επίσης: Μητέρα είδε το μωρό της μέσα στα αίματα ενώ προσπαθούσε να το προστατέψει από τους βομβαρδισμούς 

Λόγω της εμφάνισης της εκπαιδεύτηκε και σε τεχνικές της σεξουαλικής αποπλάνησης και παραδεχτεί πως έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό ενώ ήταν στο πρόγραμμα της σχολής κατασκόπων.

«Μπορούσα να μάθω στην κάθε γυναίκα πώς να κάνει τον οποιονδήποτε άνδρα να την ερωτευτεί και να της κάνει πρόταση γάμου. Μυστήριο. Μυστικά. Ίντριγκα. Πρέπει όμως να είσαι και η καλύτερη στο σεξ. Αυτό μας το μάθαιναν στην ακαδημία. Δε μας έλεγαν απλώς, μας έδειχναν. Η αποπλάνηση είναι μεθοδευμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνος, πρέπει να γίνουν κάποιες πράξεις βήμα – βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική γιατί έπρεπε να είσαι η καλύτερη , αλλιώς πώς θα τον αποπλανούσες;», δήλωσε η ίδια.

Διάβασε Επίσης: O δημιουργός του "La Casa de Papel" ετοιμάζει σειρά εμπνευσμένη από την πανδημία

Μιλώντας για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη στρατηγική του Putin, είπε: «Η στρατηγική του Putin είναι προφανής και έχει στόχο να μην επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να βάλει πυραύλους και όπλα στην Ουκρανία. Θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Πίστευε όμως ότι θα ήταν εύκολο, όπως έγινε όταν έστειλε τον Ρώσικο στρατό στο Καζακστάν, στην επανάσταση τον Ιανουάριο του 2021. Δεν περίμενε ότι οι Ουκρανοί θα παλέψουν και θα έχουν την στήριξη όλου του κόσμου».

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader