O δημιουργός του "La Casa de Papel" ετοιμάζει σειρά εμπνευσμένη από την πανδημία

O δημιουργός του "La Casa de Papel" ετοιμάζει σειρά εμπνευσμένη από την πανδημία

Επεκτείνει τη συνεργασία του με το Netflix κάνοντας την πρώτη συμφωνία της εταιρείας με μη αγγλόφωνο δημιουργό

Το “La Casa de Papel” ήταν από τις σειρές που έσπασε κάθε ρεκόρ στο Netflix, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Ο δημιουργός, Alex Pina, ετοιμάζει νέα σειρά η οποία θα επικεντρώνεται στην πανδημία του κορωνοϊού. Η σειρά ακόμη δεν έχει τίτλο, ωστόσο η υπόθεση διαδραματίζεται σε ένα πολυτελές υπόγειο καταφύγιο, όπου το 1% της χώρας υποχωρεί για να ξεφύγει από την καταστροφή στην επικρατεί.

Διάβασε Επίσης: Οι τέσσερις ταινίες που βρίσκονται στο Top 10 του κυπριακού Netflix 

Ο δημοφιλής δημιουργός εμπνεύστηκε αυτή τη σειρά όταν στις 9 Οκτωβρίου του 2021, διάβασε ένα άρθρο σχετικά με του πλούσιους Ισπανούς που αγόραζαν καταφύγια όταν ξεκίνησε η πανδημία.

Ο ίδιος έχει δηλώσει: «Μερικά από τα νέα καταφύγια που κατασκευάστηκαν ήταν πολυτελείς κατοικίες στο υπέδαφος. Έως και 15 ορόφους κάτω, με αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως κινηματογράφο, πισίνα, σπα, γυμναστήριο και κοινόχρηστους κήπους, με νερό και φαγητό για να επιβιώσουν περισσότερα από πέντε χρόνια. Μια υπόγεια κοινότητα 75 ατόμων. Και μετά σκεφτήκαμε πώς θα ήταν η ζωή εκεί. Κοινωνικές, οικογενειακές και ρομαντικές σχέσεις, σε ένα υπόγειο καταφύγιο στο οποίο είχαν καταφύγει εκεί βιαστικά και αποκλειστικά».

Διάβασε Επίσης: H σειρά «The Residence» του Netflix θα “μάς βάλει” στα άδυτα του Λευκού Οίκου 

Από την άλλη, ο Alex Pina ετοιμάζει και spinoff σειρά του La Casa de Papel, με ένα prequel για τη ζωή του Berlin, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2023. Την ίδια στιγμή, ο δημιουργός των σειρών, επεκτείνει τη συνεργασία του με το Netflix κάνοντας την πρώτη συμφωνία της εταιρείας με μη αγγλόφωνο δημιουργό.

 

Πηγή: Youfly.com

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader