Ταινίες και σειρές για να δεις αυτό το σαββατοκύριακο

Ταινίες και σειρές για να δεις αυτό το σαββατοκύριακο

Περιπέτεια, δράση και νέες κυκλοφορίες

Πάρε το μεγάλο μπολ με τα popcorn, την κουβέρτα σου και στρώσου μπροστά στην οθόνη για να ξεκινήσει το binge watching.

Αν ψάχνεις λοιπόν τι θα δεις αυτό το σαββατοκύριακο, οι επιλογές είναι αρκετές. Από ταινίες μέχρι νέες σεζόν σειρών. Πιο κάτω θα βρεις τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές για ένα full weekend με περιπέτεια, δράση και πολλές ανατροπές.

Ταινίες

King Richard

Η ταινία αφορά τον πατέρα δύο από τις μεγαλύτερες τενίστριες στον κόσμο, την Serena και τη Venus Williams, αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να κάνει τις κόρες του να φτάσουν στην κορυφή.

Texas Chainsaw Massacre

Μετά από σχεδόν 50 χρόνια που έμενε κρυμμένος, ο Leatherface επιστρέφει για να τρομοκρατήσει μια ομάδα ιδεαλιστών νεαρών φίλων που αναστατώνουν κατά λάθος τον προσεκτικά θωρακισμένο κόσμο του σε μια απομακρυσμένη πόλη του Τέξας.

Uncharted

Ο έξυπνος του δρόμου Nathan Drake στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor "Sully" Sullivan για να ανακτήσει μια περιουσία που συγκέντρωσε ο Ferdinand Magellan και έχασε πριν από 500 χρόνια από τον Οίκο της Moncada.

Διάβασε Επίσης: Lilly Collins - Jesse Plemons: Πρωταγωνιστούν στο νέο θρίλερ «Windfall»

Wrath of Man

Ο Πάτρικ Χιλ προσλαμβάνεται ως φύλακας ασφαλείας σε μια εταιρεία μεταφοράς μετρητών, η οποία λίγους μήνες πριν έχει πέσει θύμα αιματηρής ληστείας. Σιωπηλός κι αποφασισμένος, βρίσκεται εκεί βάσει προγραμματισμένου σχεδίου.

Σειρές

Space Force Season 2

Ένας στρατηγός τεσσάρων αστέρων συνεργάζεται διστακτικά με έναν εκκεντρικό επιστήμονα για να ετοιμάσει τη νεότερη υπηρεσία του αμερικανικού στρατού - Space Force - για απογείωση.

The Marvelous Mrs. Maisel Season 4

Μία από τις πιο βραβευμένες σειρές του Amazon Prime Video επιστρέφει για την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του. Η σειρά της Amy Sherman-Palladino είναι μία ευχάριστη κωμωδία που αξίζει τον χρόνο σου.

Διάβασε Επίσης: Hustle: Μία νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler έρχεται στο Netflix 

Severance

Ο Μαρκ ηγείται μιας ομάδας υπαλλήλων γραφείου των οποίων οι αναμνήσεις έχουν χωριστεί χειρουργικά μεταξύ της δουλειάς και της προσωπικής τους ζωής. Όταν ένας μυστηριώδης συνάδελφος εμφανίζεται εκτός δουλειάς, ξεκινά ένα ταξίδι για να ανακαλύψει την αλήθεια για τη δουλειά του.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader