Η Χριστουγεννιάτικη αγορά της ΕΤΚΟ είναι must αυτές τις γιορτές

Η Χριστουγεννιάτικη αγορά της ΕΤΚΟ είναι must αυτές τις γιορτές

Από δέντρα, στολίδια, παιχνίδια μέχρι masterclasses κατάλληλα για όλες τις ηλικίες

Αυτή την περίοδο των εορτών, η χριστουγεννιάτικη αγορά στην ΕΤΚΟ θα μαγέψει τους επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα 16-17 και 23-24 Δεκεμβρίου. Βυθιστείτε στη γιορτινή μαγεία της ΕΤΚΟ από τις 14:00 έως τις 22:00, καθώς η τοποθεσία μεταμορφώνεται σε μια χώρα θαυμάτων, χαράς και γιορτής.

Η ομάδα της ΕΤΚΟ σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα απίστευτο μέρος στη Λεμεσό γεμάτο γιορτινή και μαγική ατμόσφαιρα, όπου θα θέλατε να έρθετε και να χαλαρώσετε με την οικογένεια, τους φίλους σας ή ακόμα και μόνοι σας. 

Μια σχολαστικά σχεδιασμένη σειρά δραστηριοτήτων εξασφαλίζει μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους. Συναρπαστικά masterclasses κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικος κινηματογράφος, μαγευτικοί μάγοι, θεματικές ευκαιρίες φωτογράφησης και πολλά άλλα - υπάρχει κάτι για όλους. Τα παιδιά και οι γονείς τους μπορούν να περιμένουν ένα μαγικό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει την ευκαιρία να μιλήσουν με τον Άγιο Βασίλη στην κατοικία του, να λάβουν δώρα, να στείλουν χριστουγεννιάτικα γράμματα κ.λπ.

Υπάρχει επίσης ένας δρόμος με δημιουργικά πρωτοχρονιάτικα δέντρα από κορυφαίες εταιρείες της Κύπρου σε αντισυμβατικές μορφές, ώστε όλοι οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Η αγορά δώρων υπόσχεται μια απολαυστική ποικιλία από χριστουγεννιάτικα χειροποίητα δώρα, σουβενίρ, παιχνίδια, διακοσμητικά, παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά και αρτοσκευάσματα. Το food court, εμπνευσμένο από τις καλύτερες ευρωπαϊκές παραδόσεις, στολισμένο με φωτισμό, στολισμό και εορταστικό πνεύμα.

Απευθύνεται θερμή πρόσκληση σε κατασκευαστές, προμηθευτές χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών και διακοσμήσεων, σουβενίρ και πωλητές χριστουγεννιάτικων δέντρων να συμμετάσχουν στη δημιουργία μιας αξέχαστης εορταστικής ατμόσφαιρας. Ελάτε, ελάτε όλοι, και συμμετάσχετε σε αυτή την μαγευτικής χριστουγεννιάτικη εκδήλωσης στην ΕΤΚΟ. Ας δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις!

 

Ημερομηνίες: 16-17.12, 23-24.12

Ώρες εργασίας: 14:00 έως 22:00

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών εισέρχονται δωρεάν στην περιοχή. Εισιτήρια: https://www.soldoutticketbox.com/etko-christmas-market-2023/?lang=en 

Περισσότερες πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

https://www.instagram.com/etkocyprus/

https://www.facebook.com/etko.cyprus/ 

https://etkocyprus.com/

 

Loader