Ο Δήμος Μόρφου επιστρέφει και φέτος με το καθιερωμένο Φεστιβάλ Μόρφου

Ο Δήμος Μόρφου επιστρέφει και φέτος με το καθιερωμένο Φεστιβάλ Μόρφου

Στις 17 Ιουνίου 2023, στο Σκαλί Αγλαντζιάς με τη συμβολή της εταιρείας STS Events

Η αγαπημένη αυτή εκδήλωση, ίσως το δημοφιλέστερο Φεστιβάλ της Κύπρου μέχρι και το 1974, μπήκε ξανά δυναμικά στη ζωή μας το 2019 με ανανεωμένο concept και με την προσέλευση του να ξεπερνά τις 2000 άτομα.

Το Φεστιβάλ Μόρφου μετά από ένα υποχρεωτικό διάλειμμα τριών χρόνων, λόγω της πανδημίας του COVID 19, επιστρέφει με παιχνίδια για παιδιά, face painting, διασκέδαση από το kids Entertainment Factory, παζαράκι χειροποίητων κατασκευών, δραστηριότητες για ενήλικες, show offs, φαγητό και ποτό.  

Στις 20:30 οι Παύλος Παυλίδης και Χαράλαμπος Δαμιανού έρχονται για να κάνουν τους παρευρισκόμενους να γελάσουν μέχρι τελικής πτώσης με ένα Duo Stand-up Comedy Show.

2

Αποκορύφωμα του φετινού Φεστιβάλ Μόρφου, είναι η μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του αμφιθεάτρου στις 21:00, με τη συμμετοχή του καταξιωμένου Έλληνα τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα, τον οποίο θα συνοδεύουν οι Κούλης Θεοδώρου με το μουσικό του σχήμα και η Φρειδερίκη Τομπάζου. 

Η είσοδος τόσο στην εκδήλωση όσο και στη συναυλία θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ο Δήμος Μόρφου, αναβιώνοντας το Φεστιβάλ Μόρφου, στοχεύει στη διατήρηση της  πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού μας και ευελπιστεί να ξυπνήσει αναμνήσεις στους παλαιότερους, να μεταλαμπαδεύσει την παράδοση αυτή στους νεότερους, αλλά πάνω από όλα, παλεύει για να διατηρήσει άσβεστη τη μνήμη της κατεχόμενης Μόρφου μας.

Χορηγός επικοινωνίας: CITY

Βασικός χορηγός: CΥΤΑ

Υποστηρικτές της εκδήλωσης: 

● Ελληνική Τράπεζα

● Τράπεζα Κύπρου

● «Για σουβλάκι έτσι απλά»

● Ηλεκτραγορά PAPETTAS

Loader