Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο λάμψη και φροντίδα στο Health & Beauty Forum

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο λάμψη και φροντίδα στο Health & Beauty Forum

Τα πάντα για την ομορφιά στην Λεμεσό

Ετοιμαστείτε να εμπλουτίσετε την εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας σας στο επερχόμενο Φόρουμ Υγείας & Ομορφιάς στην Κύπρο. Αυτή η κορυφαία εκδήλωση φέρνει κοντά τις πιο πρόσφατες τάσεις και καινοτομίες, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία για επαγγελματίες και λάτρεις της ομορφιάς.

Το Health & Beauty Forum είναι η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για την ομορφιά και την ευεξία στην Κύπρο.

Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2024 από τις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Parklane Resort & Spa στη Λεμεσσό.

 

Δεκάδες εταιρίες σε συνεργασία με πάνω άπο 300 brands. Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν προσωπικά με γιατρούς, προσωπικό των κλινικών και ειδικούς, επίσης θα συναντήσουν τους κατασκευαστές και προμηθευτές καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών, φυσικών προϊόντων για παιδιά και προϊόντων περιποιήσεις δέρματος, μαλλιών και νυχιών. 

Στα σεμινάρια οι ακροατές θα μάθουν από τους επαγγελματίες στον τομέα ομορφιάς για τα πρόσφατα trends και θα δουν τα τελευταία επιτεύγματα, θα αποκτήσουν γενική εικόνα για διαφορετικά θέματα αισθητικής και μάλιστα μπορεί να λάβουν προσωπικές συμβουλές για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. 

 

Η έκθεση κάθε έτος φιλοξενεί 3000 B2C επισκέπτες: επαγγελματίες, ερασιτέχνες και όλους όσοι θέλουν να μάθουν για την ομορφιά και την ευεξία. Το 2024 επαγγελματίες αναμένονται και στο B2B τμήμα της εκδήλωσης. 

 

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες εισιτήριων: ημερήσιο εισιτήριο (18 ευρώ), διήμερο (22 ευρώ) και επαγγελματικό (32 ευρώ). Όλα τα εισιτήρια αγορασμένα διαδικτυακά θα συμμετέχουν στην κλήρωση δώρων. Τα δώρα που θα κερδίσουν οι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν διακοπές σε ξενοδοχεία, spa, δείπνα σε εστιατόρια, πολλά είδη καλλυντικών προϊόντων και κουπόνια για δωρεάν υπηρεσίες αισθητικής. 

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα, τη λίστα των εκθετών, τις δημόσιες διαλέξεις και για να αγοράσετε εισιτήρια, επισκεφθείτε το www.hbcyprus.com.

Περισσότερες πληροφορίας: μέσο τηλεφώνου 25 590530 η μέσω του email [email protected].  

Χορηγός του Health&Beauty Forum φέτος είναι το Snap, η εκδήλωση υποστηρίζεται επίσης από την IL Medicare και τη Medyed

  1

 

Loader