«Χριστούγεννα στην Κρατική Πινακοθήκη»

«Χριστούγεννα στην Κρατική Πινακοθήκη»

Αυτό το σαββατοκυρίακο κάνε κάτι εναλλακτικό με τα παιδιά σου

Στην κρατική Πινακοθήκη θα γίνονται Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια δημιουργικής κίνησης και εικαστικών δραστηριοτήτων για οικογένειες και παιδιά 4 -12 ετών.

Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν προσωπικές ιστορίες, να εξερευνήσουν και να πειραματιστούν με ποικίλα εικαστικά υλικά και τεχνικές, δημιουργώντας πρωτότυπα τυπώματα, τυλίγοντας τα δικά τους μοναδικά δώρα και φτιάχνοντας καινούργιες αλλιώτικες στολές για τον Άγιο Βασίλη! Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικό εργαστήρι δημιουργικής κίνησης με τη συνοδεία ζωντανής χριστουγεννιάτικης μουσικής.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, 10:00-12:00, το Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού προσκαλεί το κοινό στις φετινές Χριστουγεννιάτικες δράσεις της Κρατικής Πινακοθήκης – Majestic που θα έχουν τη μορφή τεσσάρων παράλληλων δημιουργικών εργαστηρίων/σταθμών.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν σε έναν ή περισσότερους σταθμούς της επιλογής τους. Ο περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων είναι 35 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προκρατήσουν έγκαιρα τις θέσεις τους στον σύνδεσμο: https://forms.gle/7Cjyxe16kKaqq6LL8

Θα προσφερθούν χριστουγεννιάτικα κεραστικά σε όλα τα άτομα που θα συμμετέχουν.

 

Loader