Εστιατόριο σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου για τον Έκτορα Μποτρίνι

Εστιατόριο σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου για τον Έκτορα Μποτρίνι

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο γνωστός σεφ με συνεχή ταξίδια στο νησί μας

Η είδηση πως ο βραβευμένος με αστέρι Μισελέν Ελληνοιταλός σεφ Έκτορας Μποτρίνι ανοίγει εστιατόριο στην Κύπρο έφτασε κοντά μας από τις αρχές Φεβρουαρίου. Ο γνωστός σεφ προσγειώνεται σύντομα με ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει στις 9 Φεβρουαρίου 2023   είχαμε αναφέρει την είδηση της άφιξης του δημοφιλούς σεφ στην Κύπρο και μάλιστα στη Λεμεσό. 

Ο Έκτορας Μποτρίνι αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον επιτυχημένους Έλληνες σεφ. Από το 2003 μέχρι σήμερα τα εστιατόρια του Έκτορα Μποτρίνι, αλλά και τα εστιατόρια με τα οποία συνεργάστηκε κατά καιρούς, έχουν βραβευτεί με 48 Χρυσούς Σκούφους από το περιοδικό Αθηνόραμα, με 11 αστέρια από τον οδηγό FnLGuide και ο ίδιος έχει πολλές φορές αναδειχτεί σεφ της χρονιάς και έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία από διάφορα περιοδικά και οδηγούς, ελληνικούς, αλλά και διεθνείς. Από τις πιο σημαντικές βραβεύσεις είναι το 1 αστέρι Michelin με το οποίο έχει βραβευτεί το εστιατόριο Botrini's στο Χαλάνδρι το οποίο διατηρεί από το 2015.

Αυτό το διάστημα ο Έκτορας Μποτρίνι εργάζεται πυρετωδώς για το νέο εστιατόριο που θα βρίσκεται στο πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο της Λεμεσού Four Seasons. H συνεργασία του βραβευμένου σεφ με το Four Seasons αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο μεγάλες ειδήσεις της χρονιάς στον χώρο της γαστρονομίας αφού αναμφίβολα θα μας δώσει ένα απόλυτα υψηλών επιδόσεων χώρο εστίασης. To νέο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι έρχεται να προστεθεί στις αλλαγές που θέλει να κάνει το πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού το οποίο αυτό το διάστημα ανακαινίζεται για να επιστρέψει τον προσεχή Απρίλιο. 

Πρόκειται για ένα upskill, star quality υψηλού επιπέδου εστιατόριο με την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Μισελέν Ελληνοιταλού σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Μία νέα επιλογή που θα ανεβάσει το επίπεδο της εστίασης στην Κύπρο και ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε την άνοιξη. 

Loader