Ο πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι ανοίγει εστιατόριο στην Κύπρο

Ο πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι ανοίγει εστιατόριο στην Κύπρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γνωστός σεφ αυτό το διάστημα πηγαινοέρχεται συχνά στη χώρα μας

Ποιος δεν γνωρίζει τον Έκτορα Μποτρίνι; Ένας σεφ που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός και νγωστός μέσα από τις διάφορες τηλεοπτικές του εμφανίσεις αλλά και τα βραβευμένα του εστιατόρια στην Ελλάδα αφού είναι ένας από τους ελάχιστους Έλληνες σεφ που κατέχουν αστέρι Μισελέν.

Ο Έκτορας Μποτρίνι πέραν από επιτυχημένος σεφ είναι και άριστος επιχειρηματίας με μία επιτυχημένη πορεία στον τομέα της εστίασης στην Ελλάδα. 

Από το 2003 μέχρι σήμερα τα εστιατόρια του Έκτορα Μποτρίνι, αλλά και τα εστιατόρια με τα οποία συνεργάστηκε κατά καιρούς, έχουν βραβευτεί με 48 Χρυσούς Σκούφους από το περιοδικό Αθηνόραμα, με 11 αστέρια από τον οδηγό FnLGuide και ο ίδιος έχει πολλές φορές αναδειχτεί σεφ της χρονιάς και έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία από διάφορα περιοδικά και οδηγούς, ελληνικούς, αλλά και διεθνείς. Από τις πιο σημαντικές βραβεύσεις είναι το 1 αστέρι Michelin με το οποίο έχει βραβευτεί το εστιατόριο Botrini's στο Χαλάνδρι το οποίο διατηρεί από το 2015.

Ο γνωστός "Εφιάλτης στην κουζίνα" Έκτορας Μποτρίνι φαίνεται πως ετοιμάζεται να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στην Κύπρο. Το άκουσμα και μόνο της είδησης σκόρπισε ενθουσιασμό αφού ένας σεφ του επιπέδου του Έκτορα Μποτρίνι θα φέρει ένα άλλο αέρα στον γαστρονομικό χάρτη της Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ο βραβευμένος σεφ πηγαινοέρχεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό όπου αναμένεται να δημιουργήσει το νέο του γαστρονομικό κόνσεπτ για το οποίο δεν έχει ακόμη διαρρεύσει το οτιδήποτε. 

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η νέα δουλειά του Έκτορα Μποτρίνι θα λειτουργήσει μέσα στην άνοιξη και είμαστε σίγουροι πως θα έρθουμε αντιμέρωποι με ένα γευστικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην πόλη της Λεμεσού. 

Loader