Η Λάρνακα φιλοξενεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας που έγινε ποτέ στην Κύπρο

Η Λάρνακα φιλοξενεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας που έγινε ποτέ στην Κύπρο

Αν έχετε αυτοκινήτο 30+ χρόνων μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς

Ήρθε ξανά η ώρα για το μεγαλύτερο φεστιβάλ κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας που έγινε ποτέ στην Κύπρο! Μετά από το περσινό φεστιβάλ με 400+ συμμετοχές πανέμορφων κλασικών αυτοκινήτων και πάνω από 100+ πανέμορφων κλασικών μοτοσικλετών ετοιμαζόμαστε για το φετινό και το Πέμπτο μας φεστιβάλ !

Συνάντηση 12 Μαΐου ημέρα Κυριακή στην πλατεία Ευρώπης στις φοινικουδες Λάρνακα (συντριβάνι) όπου θα σταθμευσουμε τα κλασσικά μας αυτή την φορά μετά από παράκληση αρκετών να γίνει μέχρι πιο αργά από τις 09:00-20:00 δίνοντας την ευκαιρία σε περαστικούς και λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου να απολαύσουν το θέαμα. Και αυτή την φορά το event θα έχει φιλανθρωπικό χαραχτήρα. Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό!

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους χορηγούς θα μοιραστούν εξίσου και θα δοθούν σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα: (1) Ίδρυμα Αγ. Γεώργιος - Χριστάκη Χασάπη (για παιδιά με βαριές νοητικές και σωματικές αναπηρίες) και (2) στον φιλανθρωπικό οργανισμό «I have a dream» που στηρίζει τα παιδιά να έχουν μεγάλα όνειρα.

H είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι 30 χρόνων και άνω (Μοτοσικλέτες 30 χρόνων και άνω ευπρόσδεκτες)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με λεπτομέρειες η και χορηγίες καλέστε στο 99-012404 Αντρέας Νίκου

Δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή! Απλά ελάτε στην ώρα σας 09:00!

 

πηγή κεντρικής φώτο

Loader