Έρχεται το μουσικό φεστιβάλ «Ραντεβού στην Πλατεία»

Έρχεται το μουσικό φεστιβάλ «Ραντεβού στην Πλατεία»

Το σταθερό μουσικό συναπάντημα επιστρέφει

Το «Ραντεβού στην Πλατεία» Music Fest και το μοναδικό του πάντρεμα διαφορετικών γενιών της ελληνικής ροκ σκηνής που συνεχίζει να γράφει ιστορία, έρχεται ξανά για να μας ξεσηκώσει σε νέο χώρο που παραπέμπει σε µια µικρή πλατεία έτοιµη να υποδεχθεί τη µουσική, την αλληλεγγύη, τα όνειρα των ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο.

Ο ευρύτερος στόχος της διοργάνωσης, το όραµά της,αποτελεί η δημιουργία ενός ανεξάρτητου μουσικού φεστιβάλ, το οποίο θα γίνεται ετήσια, σε ανοιχτούς χώρους/πλατείες, µε κύρια συστατικά την αγάπη για την ποιοτική µουσική και τη συνεργασία σηµαντικών ονοµάτων από την ελληνόφωνη σκηνή.

Με τις μουσικές τους θα γεμίσουν την πλατεία:

Γυμνά Καλώδια

Η μπάντα που έχει τον τρόπο να μας ξεσηκώνει με τους στίχους και τη μουσική της, αλλά παράλληλα να μας γεμίζει ελπίδες και όνειρα για το αύριο, έρχεται. Τα Γυμνά Καλώδια ξεκίνησαν την πορεία τους, ηχογραφώντας και κυκλοφορώντας τον πρώτο τους δίσκο τον Ιούνιο του 2005, με τίτλο ομώνυμο του συγκροτήματος . Απώτερος σκοπός τους, να ταξιδεύουμε όλοι μαζί με στίχους και μουσικές σε μέρη της ψυχής μας που βρίσκουμε καταφύγιο.

Κοινοί Θνητοί

Το αγαπημένο 8μελές συγκρότημα από το Αλιβέρι της Εύβοιας χρησιμοποιεί την μουσική του ως μέσο έμπνευσης για έναν καλύτερο κόσμο, αναδεικνύοντας μέσα από τους ανθρωπιστικού χαρακτήρα αφυπνιστικούς στίχους του τα αδιέξοδα ενός συστήματος που διαρκώς εθελοτυφλεί, αδικεί και συγκαλύπτει. Οι Κοινοί Θνητοί μπλέκουν ορμητικά ρυθμούς και μουσικά όργανα σε ένα μιξάρισμα ηχοχρωμάτων μιας καταιγιστικής full band, που ραπάρει ταξιδεύοντας από την ελληνική παραδοσιακή μουσική, στο ροκ και το χιπ-χοπ.

Το Σφάλμα

Γαλουχημένος στο underground hip-hop που παίρνει θέση, με εκρηκτικά live στο ενεργητικό του και με την συνοδεία live μπάντας, το Σφάλμα θα παρουσιάσει κομμάτια από όλες τις περιόδους της δισκογραφίας του. Μέσα από την μουσική και τον λόγο του, έρχεται να μας θυμίσει ότι ακόμα κι όταν όλα φαίνονται στάσιμα, κάτι βράζει και παλεύει να κινηθεί.

Γενική Είσοδος: 25 ευρώ / Early bird εισιτήρια: 20 ευρώ

Εισιτήρια: more.com

Πανεπιστημιούπολη ΚΚΔ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Ώρα έναρξης: 20:30

ραντεβου

Πηγή φωτογραφιών

Loader