Το μουσικό φεστιβάλ Φέγγαρος μας περιμένει και φέτος στον Κάτω Δρυ

Το μουσικό φεστιβάλ Φέγγαρος μας περιμένει και φέτος στον Κάτω Δρυ

Ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο μουσικές και εικόνες της κυπριακής υπαίθρου

Το χωριό Κάτω Δρυς σφύζει από ζωή αυτές τις μέρες! Μόλις ολοκληρώθηκε το δέκατο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος - το πιο επιτυχημένο μέχρι σήμερα – και όλοι, η διοργανωτική ομάδα, οι κάτοικοι του χωριού και όλοι όσοι εργάζονται από κοινού, ετοιμάζουν πυρετωδώς το συναρπαστικό τριήμερο του Fengaros Festival.

Το Μουσικό Χωριό Φέγγαρος στα δέκα χρόνια της παρουσίας του προσφέρει βήμα συνεργασίας, κυπρίων καλλιτεχνών με καλλιτέχνες από άλλες χώρες και διαμορφώνει δημιουργικά και εκπαιδευτικά ένα καινούργιο τοπίο στη χώρα. Εργαστήρια με εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας, καθώς και ανοιχτές για το κοινό συναυλίες, jam sessions και ανοιχτές πλατφόρμες έκφρασης και δημιουργίας αποτελούν τα εργαλεία για να συμβεί αυτό.  

7

Τη σκυτάλη αυτή τη βδομάδα παίρνει το Fengaros Festival, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη, 3 Αυγούστου, προτείνοντας στο μουσικόφιλο κοινό πρωτότυπες, αιχμηρές, αλλά και δημοφιλείς συναυλίες και παραστάσεις. Τέσσερεις σκηνές στη διάθεση 50+ καλλιτεχνών από Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, την Βρετανία, την Γερμανία, την Ελλάδα και την Κύπρο, θα προσφέρουν 45 ώρες μουσικής. Παράλληλα, καινούρια πρόταση αποτελεί το stand up comedy, το οποίο θα πραγματοποιείται στο Carslberg Beer Garden.

7

Από φέτος το Fengaros Festival φροντίζει για την στάθμευση των αυτοκινήτων σε ειδικά πλαισιωμένους χώρους προς αποφυγή του συνωστισμού στο χωριό και θα λειτουργήσει όλες τις υπηρεσίες του χωρίς μετρητά (cashless).

Ήδη, μουσικόφιλο κοινό άρχισε να ανεβαίνει στο χωριό και να κατασκηνώνει αναμένοντας το μεγάλο φεστιβάλ. Εισιτήρια πωλούνται στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ fengaros.com

7

 

Loader