Ο μοναδικός Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται στην Κύπρο τον Αύγουστο

Ο μοναδικός Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται στην Κύπρο τον Αύγουστο

Μια βραδιά γεμάτη ελληνικές επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται να γεμίσει με μουσική και συναισθήματα την Κύπρο, στο πλαίσιο μίας μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας που ήδη έχει αρχίσει. Το Σάββατο 10 Αυγούστου, οι λάτρεις της ελληνικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στη Λεμεσό, στο Theama Venue, σε μια βραδιά γεμάτη από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Μετά από πολύμηνες sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ο επιτυχημένος και επιδραστικός τραγουδιστής και δημιουργός θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να βρεθεί κοντά στο κοινό του και να τους χαρίσει ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης θα ερμηνεύσει τις μεγάλες δισκογραφικές του επιτυχίες, όπως τα «Πες Μου Κάτι», «Καλησπέρα», «Για Πάντα», «Σήκωσε Το Τηλέφωνο», «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)», «Αχ Καρδούλα Μου», «Κάτι Μαγικό», «Οδός Τσιμισκή», «Ο Έρωτάς Μου Γίνε», «Βάλε», «Αγκαλιά», «Κοριτσάκι Μου», «Αποτυπώματα», «Γέλα Μου», «Μου ‘Λειψες Πολύ», «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», «Μη Θυμώνεις», «Τατουάζ» και «Άστο». Με τις δυνατές ερμηνείες του και τη μοναδική ενέργειά του, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να χαρίζει συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους εδώ ή να κάνουν κρατήσεις στα τηλέφωνα 99852220 & 70005868.

 

Ημερομηνία: Σάββατο 10 Αυγούστου

Τοποθεσία: Theama Venue, Λεμεσός

Ώρα έναρξης: 23:00

Loader