Οι θρυλικές επιτυχίες των queen ζωντανεύουν στην Kύπρο

Οι θρυλικές επιτυχίες των queen ζωντανεύουν στην Kύπρο

Αξέχαστο show με την κορυφαία tribute band "Τhe Βohemians"

Τα θρυλικά τραγούδια των Queen, όπως “Bohemian Rhapsody”, “The Show Must Go On", “We Will Rock You", “I Want to Break Free”, “Don’t Stop Me Now“, “A Kind of Magic”, “Under Pressure”, “We Are the Champions” και “Radio Ga Ga" έρχονται στην Κύπρο σε ένα μοναδικό show. Η μπάντα “The Bohemians”, με την εκπληκτική τους ομοιότητα με τους αυθεντικούς Queen και τις μοναδικές τους ερμηνείες, υπόσχεται να προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα μεταφέρει το κοινό στην αυθεντική ατμόσφαιρα των Queen.

Με τον τραγουδιστή Rob Comber να ενσαρκώνει τον Freddie Mercury και τον Christopher Gregory να αποδίδει με δεξιότητα τον Brian May, το κοινό θα μαγευτεί από την ενέργεια και τη σκηνική παρουσία των καλλιτεχνών. Η συναυλία καταλήγει σε ένα αποθεωτικό φινάλε με το κοινό να τραγουδάει "We Will Rock You" και "We Are the Champions".

Συναυλίες στην Κύπρο:

  • 13 Οκτωβρίου: Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία
  • 14 Οκτωβρίου: Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός
  • 15 Οκτωβρίου: Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο, Πάφος

Ώρα Έναρξης: 8:30 μ.μ.

Εισιτήρια: soldoutticketbox.com

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική μουσική εμπειρία με την καλύτερη ευρωπαϊκή Queen Tribute Band, τους “The Bohemians”. Το show αυτό υπόσχεται να μείνει αξέχαστο σε όλους τους θαυμαστές των Queen. Άλλωστε… The Show Must Go On!

Loader