Ξεκίνησε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στη Λευκωσία

Ξεκίνησε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στη Λευκωσία

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια φέρνει την παράσταση "Κάτι Καίγεται" στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Η πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου έρχεται στη Λευκωσία, με την προπώληση εισιτηρίων να έχει ήδη ανοίξει!

Μετά από τις εκρηκτικές της εμφανίσεις στην Αθήνα κατά τη χειμερινή σεζόν, η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος, φέρνουν την νέα τους παράσταση "Κάτι Καίγεται" στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Η παράσταση αυτή, η οποία έχει ήδη αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια από τον ομώνυμο δίσκο "Κάτι Καίγεται", ο οποίος έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό. Η νέα μουσική εποχή που εισάγουν οι συντελεστές υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία για τους θεατές, γεμάτη πάθος και ένταση.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο μοναδικό περιβάλλον του Αμφιθεάτρου Ιδαλίου, με εισιτήρια να διατίθενται σε τιμές €40, €35 και €30. Η προπώληση έχει ξεκινήσει και τα εισιτήρια μπορούν να αποκτηθούν μέσω της Ticketmaster Cyprus, καθώς και από το acs courier. Οι θαυμαστές της Μποφίλιου καλούνται να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους, καθώς η ζήτηση αναμένεται να είναι μεγάλη.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά την Νατάσσα Μποφίλιου και να ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία, γεμάτη συναισθήματα και νέες μελωδίες!

Χώρος: Αμφ. Ιδαλίου

Μέρα: Σάββατο 14/9

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: €40/€35/€30

Προπώληση: Ticketmaster Cyprus & acs courier (77777040)

Πληροφορίες: 99059257 (RED)

No photo description available.

Loader