Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του ο 36ου Χορού του Λεμονιού

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του ο 36ου Χορού του Λεμονιού

Θα διεξαχθεί και ο γνωστός διαγωνισμός χορού με ένα λεμόνι στο μέτωπο

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Καραβά και με την υποστήριξη του Δήμου Καραβά και του Royal Hall.

Tο Προσφυγικό Σωματείο «Ο Καραβάς» διοργανώνει για 36η συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Ο Χορός του Λεμονιού», το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, στις 20:00 στο Κέντρο Royal Hall στη Λευκωσία.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διατήρηση των παραδοσιακών εκδηλώσεων του Καραβά, η προβολή της κωμόπολής μας και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των διασκορπισμένων σε όλο τον κόσμο Καραβιωτών. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί ο γνωστός διαγωνισμός χορού, όπου τα ζευγάρια χορεύουν με ένα λεμόνι στο μέτωπο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Χορευτικό Συγκρότημα της Νεολαίας του Δήμου Καραβά με Κυπριακοί και Ελληνικούς χορούς.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η γενική είσοδος είναι €10 (επιχορηγημένη τιμή) και καλύπτει το εισιτήριο εισόδου, φαγητό (το γνωστό πλούσιο μενού του ROYAL HALL) και απεριόριστο κυπριακό ποτό. Η χαμηλή τιμή ορίστηκε για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Καραβιώτες να συμμετάσχουν.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου στους:

• Λουκής Ιακωβίδης, τηλ. 99429281 και

• Γραφεία Σωματείου, τηλ. 22516937 (ώρες γραφείου)

Σημειώνεται ότι έχουν γίνει διευθετήσεις με τον Δήμο Λευκωσίας έτσι ώστε το βράδυ του χορού θα είναι ανοικτοί και διαθέσιμοι για τους Καραβιώτες οι χώροι στάθμευσης δίπλα στο περίπτερο «ΌΧΙ».

.

Loader