Dream Cars Show: Ένα μοναδικό φεστιβάλ που παρουσιάζει σπάνια κλασικά αυτοκίνητα κι εμβληματικά σύγχρονα οχήματα

Dream Cars Show: Ένα μοναδικό φεστιβάλ που παρουσιάζει σπάνια κλασικά αυτοκίνητα κι εμβληματικά σύγχρονα οχήματα

Έρχεται μια μέρα αφιερωμένη στους λάτρεις των αυτοκινήτων σύντομα στη Λεμεσό

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις 28 Σεπτεμβρίου 2024, στον χώρο The Warehouse by ITQuarter.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να αγγίξουν θρυλικά αυτοκίνητα όπως το Bentley 6 από τον αγώνα “24 Ώρες του Λε Μαν” το κορυφαίο muscle car Ford Mustang Boss 302, το σύγχρονο supercar Lamborghini SVJ, και πολλές άλλες εξαιρετικές τετρακίνητες εφευρέσεις. Επιπλέον, οι λάτρεις των αυτοκινήτων και οι συνοδοί τους θα απολαύσουν ένα μουσικό πρόγραμμα με DJ sets και μια ειδική εμφάνιση καλεσμένου, ένα food court με αξιόλογα γαστρονομικά έργα της Λεμεσού, μια αγορά και μια ειδική παιδική ζώνη για τους μικρούς επισκέπτες.

Τα εισιτήρια για την εκδήλωση είναι ήδη προς πώληση.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, η Λεμεσός θα φιλοξενήσει το Dream Cars Show 2024 (DCS 24) – ένα φεστιβάλ και έκθεση για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, τους συλλέκτες αυτοκινήτων και όχι μόνο. Για πρώτη φορά, περίπου 100 θρυλικά αυτοκίνητα από διάφορες εποχές, από ιδιωτικές συλλογές και μουσεία, θα παρουσιαστούν στο κυπριακό κοινό, χωρίς να έχουν ποτέ εκτεθεί μαζί σε ένα μέρος. Το φεστιβάλ θα ανοίξει τις πόρτες του στις 12:00 μ.μ. και θα συνεχιστεί μέχρι τις 8:00 μ.μ. την ίδια μέρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The Warehouse by ITQuarter – έναν πολιτιστικό χώρο στην παραλία της Λεμεσού, που βρίσκεται στο πρώην συγκρότημα ναυαρχίδα της SODAP. Με τους ευέλικτους εσωτερικούς και εξωτερικούς του χώρους, το The Warehouse είναι ο ιδανικός χώρος για μουσικά πάρτι, καλλιτεχνικές εκθέσεις, φεστιβάλ και συναντήσεις, διασφαλίζοντας ότι κάθε εκδήλωση είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα απολαύσουν μια ειδική παρουσίαση των πιο εμβληματικών εκθεμάτων της έκθεσης, μια ξεχωριστή έκθεση αφιερωμένη στα κλασικά αυτοκίνητα, συναντήσεις με συλλέκτες αυτοκινήτων και εκπροσώπους αντιπροσωπειών, ένα μουσικό πρόγραμμα με DJ sets και μια εμφάνιση από έναν διάσημο καλλιτέχνη, ένα food court με μπαρ και τα πιο ζωντανά γαστρονομικά έργα της Λεμεσού, μια αγορά, μια παιδική ζώνη με τραμπολίνο και ανιματέρ, καθώς και δραστηριότητες από συνεργάτες και συμμετέχοντες του φεστιβάλ.

Το Dream Cars Show 2024 θα οργανωθεί από μια έμπειρη ομάδα που έχει προηγουμένως διοργανώσει εκδηλώσεις όπως το Original Meet και το Wheels Chains (και οι δύο εκθέσεις αυτοκινήτων).

Οι διοργανωτές του DCS δήλωσαν, “Είμαστε βέβαιοι ότι το Dream Cars Show 2024 θα προσελκύσει όχι μόνο λάτρεις των αυτοκινήτων και συλλέκτες από όλη την Κύπρο, αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τα επιτεύγματα της ανθρώπινης ευφυΐας. Μία από τις κύριες εφευρέσεις που έχει αλλάξει το πρόσωπο του σύγχρονου κόσμου είναι, φυσικά, το αυτοκίνητο.

Η εκδήλωση υπόσχεται να αποτελέσει μια σημαντική περίσταση για τη Λεμεσό – μια σύγχρονη πόλη με μοναδικό συνδυασμό επιχειρηματικής δραστηριότητας και παραλιακής αναψυχής. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς καλύτερο μέρος για να φιλοξενήσει αυτό το φεστιβάλ”.

Ανάμεσα στα εκθέματα:

- Το πολυτελές κλασικό αυτοκίνητο Packard 8 με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και τον ισχυρό οκτακύλινδρο κινητήρα για την εποχή του

- Το σύμβολο της πολυτέλειας, της κομψότητας και της τεχνικής τελειότητας, Cadillac V16 – το πρώτο αυτοκίνητο με κινητήρα 16 κυλίνδρων

- Ο νικητής του διάσημου αγώνα “24 Ώρες του Λε Μαν” Bentley 6

- Η ενσάρκωση της αξιοπιστίας και της ταχύτητας, Ford GT40

- Το σύμβολο του αμερικανικού στυλ από τη δεκαετία του 60 και του 70, Buick Riviera, και το θρυλικό muscle car, Ford Mustang Boss 302

- Τα νικητήρια μηχανήματα, Lamborghini SVJ και McLaren, που φτάνουν τις μέγιστες ταχύτητες και άλλα.

 

Loader