4+1 ταινίες που κάνουν trending in Cyprus στο Netflix

4+1 ταινίες που κάνουν trending in Cyprus στο Netflix

Αυτό το σαββατοκύριακο μένουμε σπίτι

Τα σαββατοκύριακα είναι οι μέρες της εβδομάδας που μπορούμε επιτέλους να ξεκουραστούμε.

Γράφει η Μαρία Πρατσή


Τι καλύτερο από το να καθίσεις στο σπίτι και να απολαύσεις την ταινία σου με ένα μπολ popcorn, την κουβέρτα σου και μια ζεστή σοκολάτα. Οι ταινίες του Netflix αποτελούν ένα ατέλειωτο θέμα συζήτησης, όμως μη σε ανησυχεί εσένα αυτό. Εδώ σου έχω τις ταινίες που αυτή τη στιγμή κάνουν χαμό και είμαι σίγουρη πως θα ξετρελαθείς.

Red notice

Είναι η ταινία που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών τηλεθεατών της πλατφόρμας. Ένας αστυνόμος του FBI που καταδιώκει τον πιο καταζητούμενο κλέφτη έργων τέχνης στον κόσμο γίνεται ο απρόθυμος συνεργάτης του στο έγκλημα για να πιάσει έναν άπιαστο απατεώνα που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

The power of dog

Ένας δεσπόζων αλλά χαρισματικός κτηνοτρόφος διεξάγει έναν πόλεμο εκφοβισμού για τη νέα γυναίκα του αδερφού του και τον έφηβο γιο της μέχρι να έρθουν στο φως κρυμμένα μυστικά. Ενδιαφέρουσα ταινία με την αγωνία να κυριαρχεί από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αrmy of thieves

Σε αυτό το πρίκουελ του «Army of the Dead», μια μυστηριώδης γυναίκα στρατολογεί τον ταμία της τράπεζας Dieter για να βοηθήσει το πλήρωμά της να σπάσει τρία θρυλικά χρηματοκιβώτια σε όλη την Ευρώπη. Περιπέτεια και φλερτ με τον φόβο είναι αυτά που επικρατούν καθόλη την διάρκεια της προβολής.

Dhamaka

Όταν ένας κυνικός πρώην παρουσιαστής ειδήσεων της τηλεόρασης δέχεται ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, βλέπει μια ευκαιρία να επιστρέψει στην καριέρα του — αλλά μπορεί να του κοστίσει τη συνείδησή του.

Τhe unforgivable

Όταν ένας κυνικός πρώην παρουσιαστής ειδήσεων της τηλεόρασης δέχεται ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, βλέπει μια ευκαιρία να επιστρέψει στην καριέρα του — αλλά μπορεί να του κοστίσει τη συνείδησή του. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο απολαμβάνουμε τη Sandra Bullock.

Με αυτές τις επιλογές σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένος.

Loader