5 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix που πρέπει να δεις

5 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix που πρέπει να δεις

Είναι οι καλύτερες που κυκλοφορούν

Τα χριστούγεννα είναι ίσως η καλύτερη εποχή του χρόνου και σου έχω τις καλύτερες ταινίες για να περάσεις τα βράδια σου.

Γράφει η Μαρία Πρατσή 


Το Netflix τις γιορτές έχει την τιμητική του μιας και μαζεύεται όλη η οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση, τα popcorn είναι στην κατσαρόλα και ετοιμάζονται , ενώ τα ζεστά ροφήματα βρίσκονται στο τραπεζάκι.

Και επειδή φαντάζομαι υπάρχουν πολλοί σαν εμένα που όταν πλησιάζουν οι γιορτές ψάχνουν να βρουν νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες να δουν, έψαξα και βρήκα τις πέντε που μου κίνησαν την περιέργεια και το ενδιαφέρον.

The Claus Family

Όταν ο παππούς του αρρωσταίνει ξαφνικά, ο Τζουλς που μισεί τις διακοπές μαθαίνει για τη μαγική κληρονομιά της οικογένειάς του και συνειδητοποιεί ότι είναι η μόνη ελπίδα για να σώσει τα Χριστούγεννα.

Love Hard

Αφού γνώρισε το τέλειο ταίρι της σε μια εφαρμογή γνωριμιών, μια συγγραφέας του Λος Άντζελες μαθαίνει ότι την έχουν ψαρέψει όταν πετά 3.000 μίλια για να του κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα.

Single All The Way

Ο Πίτερ ζητά από τον καλύτερό του φίλο να ποζάρει ως το αγόρι του σε μια χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στο σπίτι, αλλά το σχέδιο - και τα συναισθήματά τους - αλλάζουν όταν η οικογένειά του παίζει προξενητή.

Christmas Flow

Ένα απίθανο χριστουγεννιάτικο ειδύλλιο ανθίζει ανάμεσα σε έναν διάσημο ράπερ και έναν επίμονο δημοσιογράφο. Μπορούν όμως να το κάνουν να λειτουργήσει παρά τις διαφορές τους;

Blown Away: Χριστούγεννα

Είναι η εποχή για πέντε καλλιτέχνες που επιστρέφουν να γεμίσουν το καυτό μαγαζί με εορταστικά σχέδια. Κάποιος θα κερδίσει μετρητά για την κάλτσα — όντως καλά Χριστούγεννα! Η ανταμοιβή τους είναι ένα χρηματικό έπαθλο 10.000 δολαρίων και μια επιπλέον δωρεά για ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του νικητή.

Loader