Bill Gates: Ο Αντίχριστος του κάθε συνωμοσιολόγου

Bill Gates: Ο Αντίχριστος του κάθε συνωμοσιολόγου

Η «αλήθεια» που κρύβεται πίσω από τον Covid 19

Eίχαμε τον George Soros, τους Rothschild, τους Illuminati, το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι, τα μυστικά της Μασονίας και η λίστα δεν συμμαζεύεται. Τώρα με την παγκόσμια πανδημία, οι συνωμοσιολόγοι είναι στα καλύτερα τους, συντηρώντας ένα περιβάλλον φόβου μέσα από το οποίο επιστρατεύουν για μια ακόμη φορά, θεωρίες και ανυπόστατα συμπεράσματα που επιχειρούν να ‘ξεσκεπάσουν’ την ‘αλήθεια’ που κρύβεται πίσω από τον Covid19. 

Μετά τα viral video για την τεχνολογία του 5G ως πηγή όλων των κακών, και τσαρλατάνους δήθεν επιστήμονες να παρουσιάζονται ως αυθεντίες που λένε όσα μας κρύβει το παγκόσμιο σύστημα, ήρθε και η σειρά του Bill Gates να μπει στο στόχαστρο.

Η επικρατούσα θεωρία έχει ως εξής: ο Bill Gates, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft και μεγαλύτερος φιλάνθρωπος στον πλανήτη κρύβεται πίσω από την πανδημία καθώς το 2015 σε ομιλία του, είχε προβλέψει ότι ένας θανατηφόρος ιός είναι πιο πιθανόν να σκοτώσει μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού παρα ένας πόλεμος. Αντί-εμβολιαστές, μέλη της συνωμοτικής ομάδας QAnon και «ειδικοί», υποστηρίζουν ότι αυτό είναι μια τρανή απόδειξη που δίχως άλλο καταδεικνύει ότι ο Gates, σχεδιάζει εδώ και χρόνια να χρησιμοποιήσει μια πανδημία για να αποκτήσει με τη βία τον έλεγχο του παγκόσμιου συστήματος υγείας. 

Το τρομακτικό είναι ότι αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας, δεν περιορίζονται σε μερικούς τρελούς. Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν αυτές τις αρλούμπες και ζουν ανάμεσα μας. 

το να κερδίζουν έδαφος τόσο εξωφρενικές απόψεις είναι βαθιά προβληματικό και ξεπερνά τα όρια της πλάκας

Αρκει μια ματιά στα social media για να διαπιστώσει κανείς ότι ανάμεσα στα μύρια όσα καταλογίζουν στον Bill Gates, είναι και η θεωρία ότι ο ίδιος θα γίνει πλουσιότερος μέσα από το εμβόλιο, καθώς και ότι σχεδιάζει να εμφυτεύσει σε όσους το κάνουν, συσκευές παρακολούθησης - ποιος ξέρει γιατί. Ένας μουρλός ιεροκήρυκας από την Florida που αποκαλεί τον Gates “Αντίχριστο”, έχει κυκλοφορήσει μάλιστα ένα video (με 2 εκατομμύρια views), μέσα από το οποίο τον κατηγορεί για υποστήριξη του εμβολιασμού, και αναλύει τα “ψηφιακά πιστοποιητικά” και “τατουάζ κβαντικής κουκίδας” με τα οποία θα μας φακελώσει - ναι o Bill. 

Μέσα σε όλο αυτό το χαοτικό τέλος κάθε λογικής εμπλέκεται ΚΑΙ το 5G, το οποίο όπως εξηγούν οι συνωμοσιολόγοι, ο Gates χρησιμοποίησε ώστε να επιτύχει την εξάπλωση του ιού. 

Σε δυσλειτουργικές πολιτικά κοινωνίες, το να κερδίζουν έδαφος τόσο εξωφρενικές απόψεις είναι βαθιά προβληματικό και ξεπερνά τα όρια της πλάκας. Γιατί όσο λιγότερο εμπιστεύεται κανείς τις επίσημες κρατικές και παγκόσμιες δομές ώστε να φροντίσουν για την ασφάλεια του, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες να αγνοήσει συνειδητά τις οδηγίες τους, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Γιατί αν πιστεύει πραγματικά κάποιος ότι ο Bill Gates και το 5G έχουν προκαλέσει την πανδημία, τότε γιατί να φορέσει μάσκα ή να καθίσει σπίτι του συνδράμοντας στη μείωση της εξάπλωσης ενός κατασκευασμένου ιού; 

Loader