Φτάνοντας σε οργασμό παρέα με την Gwyneth Paltrow

Φτάνοντας σε οργασμό παρέα με την Gwyneth Paltrow

Αγαπώ τη Gwyneth. Πώς μπορεί κάποιος να μην αγαπά μια γυναίκα με το όνομα Gwyneth;

Μετά από φανατική και αδιάλειπτη παρακολούθηση του νέου της show στο Netflix, κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, αποφάσισα πως αγάπησα πολύ περισσότερο τη γυναίκα με τον αποδεδειγμένα πιο καθαρό και αρωματισμένο κόλπο, η οποία έχτισε μια αυτοκρατορία που αξίζει περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια, πουλώντας κεριά αξίας 75 ευρώ που “Smell like my vagina”

Για όσους πιστεύουν πως η Gwyneth είναι η χαριτωμένη ηθοποιός που άρχισε από ταινίες όπως το Seven για να καταλήξει με ένα Όσκαρ για τον Ερωτευμένο Σαίξπηρ, μάλλον δεν γνωρίζουν πως το 2008, η Gwyneth συνειδητοποίησε πως το κάλεσμά της σε αυτή τη ζωή δεν είναι να χαμουρεύεται με τον Matt Damon για μία ζωή, όπως μας ενημέρωσε στο trailer του Goop Lab. Έχουμε μία ζωή και οφείλουμε να “milk the shit out of it”. Respect, γι’ αυτό και δημιούργησε το Goop. Άρχισε ως ένα newsletter που ματαλαμπάδευε τις απόψεις της για τη ζωή και την ευεξία ενώ πωλούσε κι όλα όσα είναι απαραίτητα για την επίτευξη αυτού του στόχου. 

Η ίδια δήλωσε στο τεύχος Φεβρουαρίου του Harper Bazaar πως “literally never” δεν θα ξαναπαίξει σε κινηματογραφική ταινία ξανά, και αν με ρωτάς, γιατί να το κάνει άλλωστε; Ρίχνοντας μια ματιά στα ανυπέρβλητα κομψά και πολυτελή headquarters του Goop στη Santa Monica, δεν νομίζω πως θα υπήρχε κάποιος που θα της έβρισκε άδικο. 

Για να επιστρέψουμε στο υπέροχο netflix series, The Goop Lab, η Gwyneth μετά της συνεργάτιδος και συμπαραγωγού, αν κατάλαβα σωστά, κάθεται στον ντιζαϊνάτο καναπέ, στα headquarters της εταιρείας της στη Santa Monica {μέγα what the fuck} και συζητάνε για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του μέσου ανθρώπου, όπως το ενδεχόμενο να πάρω magic mushrooms και να γίνω καλά, να κάνω μπάνιο σε παγωμένο νερό για να βελτιώσω την αναπνοή μου, να πάω σε χειροπράκτη και να συμβουλευτώ μέντιουμ. 

σε κάθε επεισόδιο οι επιφυλακτικοί πείθονται και οι οπαδοί πωρώνονται

Η τάση του wellness, πασπαλισμένη με το επίσης δημοφιλές trend του φεμινισμού και του girl empowerment και τσούπ, ή μάλλον goop, έχεις τη μαγική συνταγή. 

Για καθαρά ιστορικούς λόγους να θυμίσω πως το 2018, δέκα κομητείες της Καλιφόρνια μήνυσαν την εταιρεία μετά τις καταγγελίες του Truth in Advertising, το οποίο κατέγραψε 50 επικίνδυνες συμβουλές υγείας στο goop. Και φυσικά πάντοτε στη μνήμη μας και κοντά στη καρδιά μας έχουμε τα διάσημα αυγά τα οποία πωλούνταν στο site για περισσότερα από 100 δολάρια και τα οποία βελτίωναν τον οργασμό της γυναίκας που τα εναπόθετε στον κόλπο της. Πέρα των 145.000 δολαρίων πρόστιμο και επιστροφές χρημάτων στις κυρίες που πίστεψαν πως κλωσσώντας ένα αυγό στο κόλπο τους, θα έφταναν σε οργασμό. 

Επειδή η Gwyneth μαθαίνει -μετά προστίμων βεβαίως, αλλά ποιος νοιάζεται;-  τα επεισόδια στο Netflix, ξεκινούν με τη διευκρίνιση πως πρόκειται για διασκεδαστικά και ενημερωτική εκπομπή και κάθε δοκιμή θα πρέπει να γίνεται μετά από συμβουλή γιατρού

Σε κάθε επεισόδιο, η Gwyneth με την αδιάφορη Elise Loehnen, συνεντευξιάζουν ένα “ειδικό” ο οποίος συνοδεύεται από έναν γιατρό, για να γλιτώσουν μηνύσεις και να παρουσιάζονται πιο έγκυροι εικάζω, την ίδια ώρα που το προσωπικό του Goop, ένα πολύ προσεκτικά επιλεγμένο cast από γοητευτικούς, νέους ανθρώπους διαφόρων φύλων, φυλών και σεξουαλικών προσανατολισμών, δοκιμάζουν όσα προτείνονται. 

Ακολουθώντας την τηλεοπτική συνταγή της επιτυχίας, σε κάθε επεισόδιο οι επιφυλακτικοί πείθονται και οι οπαδοί πωρώνονται, είτε καταφέρνοντας να επιβιώσουν την snowga {yoga στο χιόνι} από τον Wim Hof, είτε κατευθυνόμενοι σαν άβουλες μαριονέτες από έναν χειροπράκτη που δεν τους ακουμπά. Παρόλο που το να ακούω έναν βετεράνο του πολέμου στο Ιράκ, ο οποίος μιλά για τη σωτηρία που βρήκε στα MDMA, ντυμένος σαν gooper, δεν με έπεισε για την αξία του πράγματος, το τρίτο επεισόδιο ήταν αυτό που έσωσε την κατάσταση και την αγάπη μου για τη Gwyneth.

για πρώτη φορά στην τηλεόραση μία τέτοια παρουσίαση δεν εμπεριείχε τίποτα χυδαίο, πρόστυχο ή φετιχιστικό

Η 90χρονη sex educator Betty Dodson, από τη δεκαετία του ‘70 κάνει workshops βοηθώντας γυναίκες να μάθουν το σώμα τους και να βρουν τη σεξουαλική απόλαυση. Πενήντα χρόνια μετά, καθήμενη στον καναπέ του Goop, εξηγεί τη διαφορά ανάμεσα στον κόλπο και το αιδοίο σε μία βραβευμένη με Oscar ηθοποιό,  μας θυμίζει πως σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, η χειλεοπλαστική αιδοίου αυξήθηκε 45% μέσα σε ένα χρόνο (από το 2015 μέχρι το 2016), ενώ επιβεβαιώνει το ότι σύμφωνα με έρευνα του 2016, το 44% των γυναικών που ρωτήθηκαν δεν μπόρεσαν να δείξουν τον κόλπο τους και το 60% το αιδοίο τους. 

Αλλά πάνω από όλα, αυτή η γυναίκα, στα 90 της χρόνια, αφού μίλησε με απίστευτη φυσικότητα για τα αιδοία και ενώ η σκηνοθέτης έδειξε φωτογραφίες αιδοίων, καθοδήγησε μια γυναίκα σε οργασμό και για πρώτη φορά στην τηλεόραση μία τέτοια παρουσίαση δεν εμπεριείχε τίποτα χυδαίο, πρόστυχο ή φετιχιστικό. Και παρόλο που η Gwyneth είναι η Kim της πολύ λευκής, πλούσιας, όμορφης Αμερικής των Hamptons, γι’ αυτό και μόνο… καύλα!  

Loader