Γιάννης Πάριος, 1985: Τραγούδια και άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής μέσα από ένα ντοκιμαντέρ

Γιάννης Πάριος, 1985: Τραγούδια και άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής μέσα από ένα ντοκιμαντέρ

Οι δικοί του άνθρωποι δηλώνουν ότι έχει παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος και χαρακτήρας, ακριβώς όπως ήταν πριν γνωρίσει την αναγνώριση και την καταξίωση

Δείτε μια εκπομπή αφιερωμένη στον λαϊκό ερμηνευτή Γιάννη Πάριο. Ο καλλιτέχνης αυτοβιογραφείται φωτίζοντας άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής. Την αφήγησή του πλαισιώνουν μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια του.

Περιγραφή Περιεχομένου

Στην εκπομπή-αφιέρωμα Γιάννης Πάριος - Εκ βάθεων  παρουσιάζεται η πορεία του λαϊκού βάρδου τόσο στο τραγούδι όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Παρουσιάζονται αποσπάσματα συνεντεύξεων του τραγουδιστή και προβάλλονται βίντεο κλιπ τραγουδιών του. Ο ίδιος αναφέρεται στο πόσο πολύ του λείπει το νησί του κάποιες στιγμές. Κομμάτι της συνέντευξης έχει δοθεί μέσα σε αυτοκίνητο. Προβολή εξωτερικών πλάνων από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Ο Πάριος μιλά εκτενώς για τα παιδικά του χρόνια στην Πάρο, αναμνήσεις, φιλίες και οικογενειακές στιγμές που έχουν χαραχθεί ανεξίτηλα στην μνήμη του. Ο πατέρας του, ο οποίος ήταν φαροφύλακας, υπήρξε σημείο αναφοράς και πρότυπο για τον διάσημο τραγουδιστή. Κάνει αναφορά σε προσωπικά του συμβάντα αλλά και απόψεις για τη ζωή και τη μουσική. 

Δείτε το ντοκιμαντέρ εδώ 

Δικαιώματα: ΕΡΤ ΑΕ

Loader