Γυναίκα έκανε come out 6 χρόνια μετά το γάμο της και παραμένει παντρεμένη

Γυναίκα έκανε come out 6 χρόνια μετά το γάμο της και παραμένει παντρεμένη

Βγαίνει με τον άντρα της για να γνωρίσουν γυναίκες

Η Νικολέτ Πόπα έκανε come out ως λεσβία 6 χρόνια μετά το γάμο της, ωστόσο παραμένει παντρεμένη με τον σύζυγό της. Η γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα όχι μόνο δεν χώρισε, αλλά πλέον βγαίνει παρέα με τον άντρα της για να γνωρίσουν μαζί γυναίκες.

 Η Νικολέτ παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ράιαν, 27 ετών, το 2014, και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Όπως ανέφερε η 26χρονη ανέκαθεν γνώριζε ότι είναι λεσβία αλλά κράτησε μυστική τη σεξουαλικότητα της μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Όταν το έμαθε ο Ράιαν της πρότεινε να παραμείνουν μαζί χάρη των δύο μικρών παιδιών τους και εκείνη συμφώνησε. 

«Είμαστε ακόμη παντρεμένοι και ζούμε μαζί στο σπίτι μας με τα παιδιά μας», είπε η Νικολέτ σε πρόσφατη συνέντευξη στο South West News Service. «Προς το παρόν, αυτό που κάνουμε λειτουργεί. Προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη με την καριέρα μας και να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας θα έχουν την καλύτερη έκβαση».

2

 «Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως τα παιδιά είναι χαρούμενα, πως ξέρουν ότι τα αγαπάμε και να έχουν και τους δύο γονείς κοντά τους όσο δυνατόν περισσότερο».

Διάβασε Επίσης: Έκαναν καντάδα σε φίλη τους που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο

Η Νικολέτ χαρακτηρίζει ακόμη τον Ράιαν ως «αδελφή ψυχή» της, παρά το γεγονός ότι έλκεται σεξουαλικά από γυναίκες.

«Με τον Ράιαν διατηρήσαμε αυτή τη φιλία, θα είναι πάντα ο καλύτερός μου φίλος», εξηγεί. «Παντρευτήκαμε όταν ήμουν 19 ετών και εκείνος 20. Νιώθω ότι θα είναι πάντα η αδελφή ψυχή μου, απλά από μια διαφορετική οπτική».

Η Νικολέτ, που εργάζεται ως διανομέας, έγινε διάσημη στο TikTok καταγράφοντας τον ασυνήθιστο γάμο της. 

Αν και είπε στο SWNS ότι «βάζει προτεραιότητα την οικογενειακή ζωή έναντι των γνωριμιών», δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο λέγοντας ότι με σύζυγό της συζητούν πώς να γνωρίζουν γυναίκες μαζί. «Η ομαδική δουλειά κάνει το όνειρο πραγματικότητα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, που μετρά περισσότερες από 700.000 προβολές.

1

Σε άλλο βίντεο, η 26χρονη εξομολογήθηκε ότι με τον Ράιαν έχουν ίδιο γούστο στις γυναίκες.

Αν και πολλοί χρήστες στο TikTok έχουν εκφράσει υποστήριξη προς το ζευγάρι, αρκετοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τη Νικολέτ ότι «σπαταλάει» τον χρόνο του Ράιαν.

Ο Ράιαν, ωστόσο, δηλώνει χαρούμενος με την τρέχουσα κατάσταση ενώ δεν εξεπλάγη που η σύζυγός του ήταν λεσβία.

«Δεν σοκαρίστηκα με το coming out της Νικολέτ. Άρχισα να έχω υποψίες, αλλά δεν είχα σκοπό να ρωτήσω - θα περίμενα να μου το πει η ίδια», είπε στο SWNS. «Η οικογένειά μου ήταν πραγματικά υποστηρικτική, και εξακολουθεί να είναι», πρόσθεσε. «Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε οικογενειακές διακοπές μαζί τους, όλοι τα πάμε πολύ καλά».

1

Η οικογένεια της Νικολέτ στηρίζει επίσης την απόφαση του ζευγαριού να παραμείνουν παντρεμένοι για χάρη των δύο γιων τους- του 5χρονου Τζέις και του 4 ετών Κλέι.

«Νομίζω ότι γνώριζα πως ήμουν γκέι μεγαλώνοντας», λέει η ίδια. «Η οικογένειά μου είναι σίγουρα συντηρητική, μεγαλώσαμε κυνηγώντας και ψαρεύοντας και όλα αυτά, η οικογένεια του Ράιαν είναι επίσης αρκετά θρησκευόμενη».

Και πρόσθεσε: «Καθώς μεγάλωνα, ένιωθα σαν να είχα ένα βάρος στο στήθος μου. Ήξερα ότι υπήρχε κάτι που έπρεπε να βρω την άκρη».

Μετά το coming out στον Ράιαν, η Νικολέτ αποκάλυψε το μυστικό της σεξουαλικότητας της στην οικογένεια και τους φίλους της και σήμερα έχει βρει τεράστια υποστήριξη στο TikTok, όπου έμαθε και για άλλες λεσβίες, οι οποίες είναι ακόμη παντρεμένες με άνδρες.

 «Περνάω κάτι παρόμοιο και ο σύζυγός μου με στηρίζει πλήρως», έγραψε μια γυναίκα κάτω από ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε η Νικολέτ. «Είναι καταπληκτικό να έχεις υποστηρικτικό σύντροφο».

Βέβαια κάποιοι άλλοι δεν είναι τόσο υποστηρικτικοί απέναντι στο ζευγάρι. «Μακάρι να είχαν χωρίσει για να μπορέσει ο τύπος να βρει αγάπη», σχολίασε κάποιος, ενώ άλλος πρόσθεσε: «Δεν θα συγχωρούσα ποτέ κάποιον που σπατάλησε τον χρόνο μου έτσι».

Πηγή

Πηγή φωτογραφιών

Loader