Η Frances κέρδισε 115 εκατ. λίρες στη λοταρία και δώρισε πάνω από τα μισά: «Έχω εθιστεί»

Η Frances κέρδισε 115 εκατ. λίρες στη λοταρία και δώρισε πάνω από τα μισά: «Έχω εθιστεί»

Είναι «εθισμένη» στο να βοηθάει άλλους, ακόμη και παντελώς αγνώστους

Η Frances Connolly από την Αγγλία κέρδισε 115 εκατομμύρια λίρες τζάκποτ του EuroMillions με τον σύζυγό της το 2019 και δώρισε πάνω από τα μισά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού εθίστηκε στο να βοηθάει τους άλλους.

Η 55χρονη πρώην δασκάλα, που έχει χαρίσει πάνω από το μισό ποσό των 115 εκατ. λιρών είπε: «Καταφέρνω να αλλάζω τις ζωές ανθρώπων. έχω εθιστεί». Παρόλα αυτά, τελευταία βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον σύζυγό της, επειδή δώρισε άλλα 11 εκατ. λίρες σε παντελώς αγνώστους. Κι αυτό γιατί ο Patrick τής είχε δώσει συγκεκριμένο «budget» καθώς η ίδια είναι «εθισμένη» στο να βοηθάει τους γύρω της. 

Όπως δήλωσε η ίδια από τότε που οργάνωσε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, συγκεντρώνοντας 100.000 λίρες οι φιλανθρωπικές δράσεις «την κατενθουσιάζουν». «Έχω την ευκαιρία να αλλάζω τις ζωές ανθρώπων κάθε μέρα, αν θέλω. Το να βοηθάς τους άλλους, σου δίνει φτερά. Αν μπορείς να προσφέρεις σε άλλους, είτε χρήματα είτε χρόνο, είναι πολύ σημαντικό. Είναι εθιστικό. Εγώ έχω εθιστεί», σημειώνει.

Διάβασε Επίσης: 23χρονη έχασε τα πόδια της από νάρκη στην Ουκρανία - Ένα μήνα μετά παντρεύτηκε στο νοσοκομείο

2

Σε διάστημα έξι μηνών, η Frances, πρώην κοινωνική λειτουργός και δασκάλα, έχει δώσει μετρητά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, τα οποία είχε βάλει στην άκρη για να δωρίζει τα επόμενα 10 χρόνια.

Για την τελευταία της δωρεά, λέει: «Είμαι περίπου στο 10ο ή 11ο εκατομμύριο που πληρώνω απευθείας για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά δεν κρατάω λογαριασμό σε περίπτωση που το βρει ο Patrick. Μου είχε δώσει έναν ετήσιο σχετικό προϋπολογισμό. Ορίσαμε έναν φέτος και συμφώνησα. Έχω ξοδέψει ήδη όλα τα χρήματα. Υποτίθεται ότι θα μας έφτανε μέχρι το 2032». 

Διάβασε Επίσης: Elon Musk: Στο νέο εξώφυλλο του TIME μαζί με το Twitter

«Μπορεί να χρειαστεί να το αναθεωρήσουμε», προσθέτει αστειευόμενη. «Ο κόσμος ρωτάει, "Πώς τα κατάφερες με όλα αυτά τα λεφτά;". Τους απαντάω: "Δεν τα κατάφερα. Δεν έμειναν στην τράπεζα ούτε για δύο μέρες"».

2

Πρόσφατα πλήρωσε 5.000 λίρες για να αγοράσει ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής για Ουκρανούς πρόσφυγες, ενώ συμφώνησε επίσης να χρηματοδοτήσει τα έξοδα μεταφοράς για έναν νεαρό αιτούντα άσυλο, όταν αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι του.

«Αν μπορείς να κάνεις καλά πράγματα για ανθρώπους που αξίζουν, γιατί να μην το κάνεις; Δεν έχει νόημα να έχω τόσα χρήματα και να μην τα χρησιμοποιώ για να κάνω καλό στον κόσμο», εξηγεί.

Πηγή

Πηγή φωτογραφιών

Loader