Η ψηλότερη οικογένεια του κόσμου έχει μέσο όρο ύψους πάνω από δύο μέτρα

Η ψηλότερη οικογένεια του κόσμου έχει μέσο όρο ύψους πάνω από δύο μέτρα

Ο ψηλότερος της οικογένειας έχει ύψος 221,71 εκατοστά

Η οικογένεια Trapp από το Eskο, της Minnesota, των Ηνωμένων Πολιτειών είναι επίσημα η ψηλότερη οικογένεια στον κόσμο με μέσο ύψος 203,29 εκατοστά.

Η πανύψηλη οικογένεια προσπάθησε να μπει στο βιβλίο του ρεκόρ Guinness μετά από παρότρυνση του νεότερου μέλους της, του Adam Trapp και τα κατάφερε. 

Διάβασε Επίσης: Οι Ουκρανοί κάνουν τατουάζ για τον πόλεμο για να θυμούνται τι περνούν

Η πιο ψηλή οικογένεια στον κόσμο αποτελείται από πέντε μέλη τους Scott, Krissy, Savanna, Molly, and Adam.  Η Krissy είναι το πιο κοντό άτομο της οικογένειας με ύψος 191,2 εκατοστά, ο σύζυγός της, Scott, έχει ύψος 202,7 εκατοστά, ενώ οι δύο κόρες της, η Savanna και Molly, έχουν ύψος 203,6 εκατοστά και 197,26 εκατοστά, αντίστοιχα. O Αdam, το νεότερο μέλος της οικογένειας, είναι ο ψηλότερος της οικογένειας με 221,71 εκατοστά ενώ όλοι μαζί, έχουν συνολικό ύψος ίσο με το μήκος μισού γηπέδου τένις.

 

Αν και τα παιδιά είναι πολύ ψηλότερα από την υπόλοιπη οικογένεια, οι γονείς τους, Scott και Krissy, αναφέρουν ότι το ύψος τους είναι κληρονομικό. Όπως παραδέχονται όλοι οι συγγενείς τους εκτιμούν το ύψος των Trapp. «Το βρίσκουν χρήσιμο για οικιακές δουλειές. Δεν χρειάζονται ποτέ σκάλα».

Διάβασε Επίσης: Elon Musk: Στο νέο εξώφυλλο του TIME μαζί με το Twitter

Χάρη στο ύψος τους η Savanna, η Molly και ο Adam ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό. Η Savanna παίζει μπάσκετ στο UCLA, η Molly έπαιζε βόλεϊ στο κολέγιο και ο Adam ήταν ένας κορυφαίος μπασκετμπολίστας στο γυμνάσιο. 

Η Savanna ελπίζει ο νέος τους τίτλος στο Guinness World Records «να δώσει δύναμη και έμπνευση σε ανθρώπους που είναι μοναδικοί ή αισθάνονται διαφορετικοί. Υπάρχει χαρά και ελευθερία στο να αποδέχεσαι αυτό που είσαι. Δεν υπάρχει κανείς άλλος σαν εσένα και αυτό είναι φανταστικό».

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader