Κορίτσια, να το κλείσουμε με τα #challengeaccepted ή ακόμα;

Κορίτσια, να το κλείσουμε με τα #challengeaccepted ή ακόμα;

Γράφει η Μαρία Νικολάου 


Κάθε που βλέπω αυτά τα #challengeaccepted και τα #womenempowerment με πιάνει ένα κατιτί. Δεν είναι που δεν γουστάρω τα challenges ή τα women empowerment, είναι που μέσα από τις #blackandwhite φωτογραφίες μας, των γυναικών, στο Instagram, είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να γίνουν και πολλά. 

Είναι που θα κοπάσει κι αυτό, όπως τους supporters του Floyd, όπως τους #jesuischarlie, όπως εκείνα τους κουβάδες με τα παγάκια που δεν θυμόμαστε καν γιατί τους λουζούμασταν τότε. 

Αγαπημένη μου, κανένα women empowerment δεν επιτυγχάνεται με hashtags και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ούτε τα ανέξοδα challenges που κάνεις accept θα κάνουν την διαφορά. 

Τράβα ψήφισε στις επόμενες εκλογές, συντονίσου και μπες με τα μπούνια όπου μπορείς και θέλεις για να βοηθήσεις, να δώσεις, να βελτιώσεις. Φτιάξε πρώτα ένα μικρόκοσμο που να έχει νόημα για να μεγαλώσει ο κόσμος γύρω σου και τα υπόλοιπα άστα. 

Καλοκαιράκι είναι, συνέχισε να ποστάρεις παραλίες και άβολες στάσεις με μαγιό στα βράχια κι άσε τα women empowerment για την πραγματική ζωή. Όπου οι γυναίκες και μπορούν και θέλουν και πρέπει να ανακατεύονται όπως πρέπει. 

#μαςταπρήξατε, κορίτσια 

 

Loader