Μια πατάτα για όλες τις γιορτές

Μια πατάτα για όλες τις γιορτές

Η Big Potato της Ξυλοφάγου έβαλε τα γιορτινά της (μοιάζει με κάτι που απορρίφθηκε από το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας ως υπερβολικά cheesy) κι εμείς ως αγνοί προβοκάτορες βάζουμε ιδέες στο κοινοτικό συμβούλιο για ανάλογο διάκοσμο του διαβόητου μνημείου και σε άλλες γιορτές και επετείους

Την Πρωτοχρονιά θα την παλουκώνουν σε στύλο στην πλατεία της Ξυλοφάγου και θα πέφτει σιγά σιγά κατά τη διάρκεια της αντίστροφης μέτρησης για τον νέο χρόνο. Times Square φάε τη σκόνη μας (με πατάτες)

Τα Φώτα θα την πετάνε στη θάλασσα σαν ωδή στα fish and chips. Μετά θα στήνεται πάλι στη θέση της με δύο τεράστιους λουκουμάδες στη βάση της για να διώχνουν τους καλικάντζαρους.

Του Αγίου Βαλεντίνου θα τη διαπερνάει ένα τεράστιο βέλος με έναν φουσκωτό φτερωτό Έρωτα να κρέμεται από πάνω και ζευγάρια με κοινό προφίλ στο Facebook θα ανταλλάσσουν μπροστά της όρκους αιώνιας αγάπης και πλήρους ελέγχου. Επίσης την ίδια περίοδο θα λειτουργεί και ως Love Chapel όπου ο κοινοτάρχης θα τελεί γάμους ντυμένος Έλβις.

Τις Απόκριες θα συμμετέχει ως άρμα στην παρέλαση της Λεμεσού (ξαπλωτή με μέλη του κοινοτικού συμβουλίου να την καβαλάνε).

Την 25η Μαρτίου θα της φοράνε φέσι, φούντα, φουστανέλα και το μουστάκι του Ανδρούτσου ενώ η Σιούφτα θα απαγγέλει τον Θούριο

Την 21η Απριλίου θα διατηρεί το καφέ της χρώμα συν μερικές τεράστιες πλαστικές μύγες κολλημένες πάνω. Ο ίδιος διάκοσμος μπορεί να αξιοποιηθεί και στις 15 Ιουλίου.

Το Πάσχα θα βάφεται κόκκινη με κορδέλα και φιόγκο στη μέση ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα περιφέρεται ως Πατατάφιος.

Την Πρωτομαγιά ως έχει αφού ούτως ή άλλως μοιάζει με ΠΕΟ.

Το Halloween θα της σκαλίσουν μάτια κι ένα διαβολικό χαμόγελο λες και δεν στοιχειώνει ήδη τη μνήμη όποιου την αντικρύζει.

Την 28η Οκτωβρίου θα στήνονται ακριβώς δίπλα της ένα τεράστιο Χ κι ένα Ι για να θυμίζει αυτό που έπρεπε να πει το κοινοτικό συμβούλιο στην ιδέα εξαρχής

Loader