Ας μην κάνουμε ακόμα ότι δεν ξέρουμε ποιο σύστημα γέννησε τον "Γιαννάκη των εμβολίων"

Ας μην κάνουμε ακόμα ότι δεν ξέρουμε ποιο σύστημα γέννησε τον "Γιαννάκη των εμβολίων"

Από τη μια ένα διάτρητο και διεφθαρμένο σύστημα από την άλλη ο κουτοπόνηρος Κυπραίος που περηφανεύεται ότι μπορεί να το ξεγελάσει, ενώ πρακτικά οι δυο τους δουλεύουν πλάι-πλάι διαιωνίζοντας έτσι μια σχέση αλληλοεξάρτησης και αλληλοκάλυψης

Η υπόθεση του 53χρονου γιατρού από τη Λάρνακα που καταχωρούσε ως εμβολιασμένους ασθενείς του ενώ δεν ήταν προκειμένου να αποκτήσουν με ψευδείς παραστάσεις SafePass, με τρεις από αυτούς να καταλήγουν διασωληνωμένοι με Covid στην εντατική, δεν είναι ασφαλώς ούτε η μοναδική (μέχρι στιγμής εξετάζονται άλλες δύο καταγγελίες σε Λεμεσό και Πάφο η τελευταία αφορά παιδίατρο που έβγαλε πλαστό πιστοποιητικό για τον ενήλικο γιο της ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με Covid) και στα σίγουρα ούτε η τελευταία.

Είναι όμως ενδεικτική της νεοκυπριακής κουτοπονηριάς του “εγώ ξέρω καλύτερα”, μιας κοινωνίας που έχει μάθει στις παρακάμψεις, από την ουρά στο ταμείο μέχρι τους νόμους και τους κανονισμούς, και το πως να “ξεγελάσει” αλλά και του ίδιου του συστήματος που θα βρει τρόπους, μέσω της διαρκώς διογκούμενης διαφθοράς, να τροφοδοτήσει και συντηρήσει την απάτη με το αζημίωτο φυσικά. Είναι επίσης ενδεικτική ενός κράτους που τα έχει κάνει μπάχαλο με τους ελέγχους και την περιφρούρηση των μέτρων που το ίδιο θέσπισε, θέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο τους πολίτες που συμμορφώνονται, με τους τελευταίους να σκέφτονται σοβαρά να σταματήσουν κάποια στιγμή να είναι οι μαλάκες της υπόθεσης.

Ο “Γιαννάκης των εμβολίων” δεν φύτρωσε ένα ωραίο πρωί. Είναι σεσημασμένος αντιεμβολιαστής και συνωμοσιολόγος ενώ πριν χρόνια πουλούσε χάπια, ματζούνια και σκόνες αγνώστου προελεύσεως που όπως υποστήριζε θεραπεύουν τον καρκίνο. Ο “δόκτωρ” παρουσίασε το 2016 (εννοείται στο Facebook και όχι σε επιστημονικά περιοδικά) τη φόρμουλα Advance για τη στήριξη ασθενών με καρκίνο, η οποία -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, σκοτώνει μόνο καρκινικά κύτταρα και καταστρέφει το DNA τους. Το σκεύασμα, αναφέρει, περιέχει 55ml εκχύλισμα βοτάνου, κάψουλες με λυκοπένιο για οκτώ μήνες, σκόνη βοτάνων που μοιάζει με τσάι, μια ένεση με πεπτίδια και διατροφή - κι όλα αυτά στη φιλική τιμή των 688 ευρώ μόνο! Δείτε και το σχετικό δημοσίευμα των Ελληνικών Hoaxes εδώ.

Τότε μάλιστα πέρασε από Πειθαρχικό και αθωώθηκε εξαιτίας της άρνησης μιας βασικής μάρτυρος να καταθέσει, με αποτέλεσμα να αποθρασυνθεί ακόμα περισσότερο και να φτάσουμε στα σημερινά χάλια με τις πλάτες του ανύπαρκτου ΠΙΣ. Γιατί τα ερωτήματα είναι μεν απλά αλλά αμείλικτα:

Πώς ένας “γιατρός” που ισχυρίζεται ότι θεραπεύει τον καρκίνο με ματζούνια διατηρεί την άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος, παραμένει μέλος του ΠΙΣ, εντάσσεται στο ΓΕΣΥ και παρακολουθεί και συμβουλεύει ασθενείς; Γιατί παραδόθηκαν εμβόλια σε έναν δηλωμένο αρνητή του κορωνοϊού και λαλίστατο αντιεμβολιαστή (ρίξτε μόνο μια ματιά στο προφίλ του); Και από τη στιγμή που είναι γνωστό το ποιόν του, γιατί δεν ελέγχθηκε εάν οι ασθενείς που καταχωρεί ως εμβολιασμένους έχουν κάνει όντως τις δόσεις; Τι γίνεται με τους χιλιάδες που έχουν καταχωρηθεί ως εμβολιασμένοι από ιδιώτες γιατρούς που απλά τους περνάνε στο σύστημα οι ίδιοι χωρίς να ελεγχθούν σε αντίθεση με όσους επισκεφτήκαμε τα εμβολιαστικά κέντρα όπου υπάρχουν περισσότερες δικλείδες ασφαλείας; Πόσοι απ’ αυτούς τους γιατρούς δεν έχουν εμβολιαστεί οι ίδιοι άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να ΜΗΝ εμβολιάζουν τους ασθενείς και να καταχωρούν ψευδή πιστοποιητικά; Τους έλεγξε κάποιος; Και πόσοι άραγε από τους “εμβολιασμένους που χαροπαλεύουν στις εντατικές” (το επιχείρημα-πολιορκητικός κριός των αρνητών) είναι όντως εμβολιασμένοι; Τρεις μέχρι στιγμής από τον συλληφθέντα τσαρλατάνο και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Από τη μια ένα διάτρητο και διεφθαρμένο σύστημα από την άλλη ο κουτοπόνηρος Κυπραίος που περηφανεύεται ότι μπορεί να το ξεγελάσει, ενώ πρακτικά οι δυο τους δουλεύουν πλάι-πλάι διαιωνίζοντας έτσι μια σχέση αλληλοεξάρτησης και αλληλοκάλυψης. Αυτό το σύστημα γέννησε τους Συλλούρηδες, τους Τζιοβάνηδες, τους Βέργες, τους Μάκηδες και τους Γιαννάκηδες αυτού του τόπου. Αυτό γέννησε και τους “γιατρούς” που εκδίδουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε αρνητές εξαπολύοντας έτσι κινούμενες βόμβες διασποράς ανάμεσά μας. Κι αυτό ακριβώς το σύστημα θα είναι η καταστροφή μας... 

(Στην κεντρική φωτο το πακέτο των σκευασμάτων για την καταπολέμηση του καρκίνου που πουλούσε από το Facebook ο "Γιαννάκης των εμβολίων" που ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μέλος του ΠΙΣ και του ΓΕΣΥ)

Loader