Το «νεκρός ο πρώτος Κύπριος που έκανε το εμβόλιο» είναι είδηση τρομολαγνείας

Το «νεκρός ο πρώτος Κύπριος που έκανε το εμβόλιο» είναι είδηση τρομολαγνείας

Σταματήστε να τα μπλέκετε στο μυαλό σας και προπαντών, σταματήστε να μπερδεύετε και άλλους.

Γράφει ο Αλέκος Αλέκου

Πρώτη δημοσίευση Limassol Today

Αυτή είναι η είδηση που πρέπει να βλέπεις σήμερα παντού, επειδή κάποιος δημοσιογράφος της δεκάρας δεν είχε που να εξαντλήσει την ερευνητική του δημοσιογραφία και αφιερώθηκε σε αυτό το θέμα. Χωρίς να τον νοιάζουν ούτε οι επιπτώσεις του άρθρου, χωρίς να τον νοιάζει ούτε αν επηρεάζει κόσμο σε αυτή την κατάσταση. Εμένα πλέον με νοιάζει και θα σας απαντώ Σταματήστε την τρομολαγνεία. Να θέλετε σώνει και καλά να πουλάτε θάνατον μετ‘ εμβολίων. Σταματήστε. Σταματήστε να προσπαθείτε να συνδέετε τους θανάτους με τους εμβολιασμούς.

Αν δεν μπορείτε να μελετήσετε λίγο για τους εμβολιασμούς, μάθετε δυο δράμια μαθηματικά. Δείτε πόσα εκατομμύρια εμβολιάζονται παγκόσμια, δείτε αποδεδειγμένα cases θρομβώσεων, ή άλλων επιπλοκών και κάνετε τις πράξεις και δείτε τις πιθανότητες.

Πιο πιθανό είναι να πεθάνεις επειδή στραβοκατάπιες τη τσίχλα σου.

Πέθανε ο πρώτος Κύπριος που έβαλε το εμβόλιο μετά από πέντε μήνες και έπρεπε να μας το ποστάρετε σήμερα λες και ανακαλύψατε τον τάφο του Τουτανχαμών.

Σταματήστε να τα μπλέκετε στο μυαλό σας και προπαντών, σταματήστε να μπερδεύετε και άλλους. Και ατυχήματα με αυτοκίνητα γίνονται, και με αεροπλάνα, και με τρένα. Με τη δική σας λογική, (επειδή αρνείστε να αντιληφθείτε πόσα εκατομμύρια αυτοκίνητα κυκλοφορούν) στο πρώτο ατύχημα θα έπρεπε να πετάξουμε όλα τα αυτοκίνητα και να βρούμε άλλο τρόπο μετακίνησης. Στο πρώτο αεροπλάνο το ίδιο. Στο πρώτο τρένο που εκτροχιάζεται.

“Σταματήστε  να μας κουράζετε, ήδη μας κουράζει αρκετά η κατάσταση από μόνη της.

Η υπεραπλουστευμένη εκλαϊκευμένη λογική σας, δεν μπορεί να εξηγήσει την επιστήμη”.

Και δεν είναι αναγκασμένοι, ούτε οι επιστήμονες, αλλά ούτε και εμείς να μπαίνουμε σε ηλίθια debate μαζί σας.

Δεν με νοιάζει αν δεν πιστεύεις ότι η γη δεν είναι στρογγυλή, δεν με νοιάζει, πίστευε ό,τι θέλεις, μην προσπαθείς όμως να υπερυψωθείς αναιρώντας προσβλητικά όλα τα μεγάλα μυαλά που γέννησε ο πλανήτης. Δεν μπορείς να αποδίδεις τον θάνατο σε όποιον παράγοντα σε βολεύει εσένα.

Παρεμβαίνουν δεκάδες παράμετροι μέσα. Πως αλλιώς να σας το εξηγήσω. Και ο πρώτος άνθρωπος που πήγε στο φεγγάρι πέθανε. Δεν να του το φορτώσουμε του φεγγαριού;

Ο πρώτος Κύπριος που έβαλε το εμβόλιο πέθανε μας λέτε. Δεν μας λέτε όμως ότι πέθανε μετά από χρόνια προβλήματα καρδιάς. Δεν μας λέτε όμως ότι από τα 153 εκατομμύρια που κόλλησαν κορωνοϊό, πέθαναν τα 3 εκατομμύρια. Δεν σας συμφέρει. Με την ίδια συχνότητα, με τα ίδια μαθηματικά, για να είχε βαρύτητα η άποψη σας και να είναι άξια σχολιασμού, θα έπρεπε κάθε μέρα, κάθε 15 χιλιάδες εμβόλια που βάζουμε παγκύπρια, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να είχαμε 300 νεκρούς. Τη μέρα. 300 νεκρούς! Χωράει το μυαλό σας; 300 νεκρούς τη μέρα λόγω εμβολίου…

Για να έχουμε το ίδιο ποσοστό θνησιμότητας του εμβολίου με τον κορωνοϊό. Να συνεχίσω;.

Loader