Ο Κύπριος TikToker που ξεπέρασε τους 60,000 followers

Ο Κύπριος TikToker που ξεπέρασε τους 60,000 followers

Ο Theos Blue είναι o ορισμός του αυτοσαρκασμού

Αν ασχολείσαι με τα social media και κυρίως με το TikTok, σίγουρα κάπου έχεις «πετύχει» τον Theo, καθώς κάθε βίντεο που ανεβάζει, αποκτά αμέσως χιλιάδες προβολές, likes και γίνεται viral.

Η ιδέα να δημιουργήσει λογαριασμό στο TikΤok, όπως δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Έλα να δεις» και στον Νικόλα Μουσικό, ξεκίνησε όταν δούλευε ως σερβιτόρος και μοιραζόταν αρχικά τις εμπειρίες που είχε με πελάτες στο Instagram. Έτσι, άρχισε να ανεβάζει τα σχετικά βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα και απέκτησαν σχεδόν αμέσως μεγάλη προβολή. 

Διάβασε Επίσης: Hustle: Μία νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler έρχεται στο Netflix 

Η αγαπημένη φράση του Κύπριου δημιουργού, με την οποία κάθε φορά κάνει αρχή στα βίντεο του, είναι: «Το λοιπόν». Στο Tik tok έχει ξεπεράσει τους 60,000 followers, χάρη στον αυτοσαρκασμό, τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητα που βγάζει μέσα από τα βίντεο του. 

Διάβασε Επίσης: Η ταινία μικρού μήκους που καταγράφει τη ζωή μιας «τάξης με πάνω από 30 queer άτομα» 

 

Περισσότερα βίντεο του Theos Blue θα βρεις ΕΔΩ

 

@theosblue Άκου εκεί το παρακάνω …. ΙG:theosblue #tiktokgreece #tiktokcyprus #comedy ♬ Captain (whistle) - Nutcase22

 

@theosblue Με ποιες σειρές το πάθατε αυτό? Προτείνετε στα σχόλια σειρές..ιG:theosblue #comedy #tiktokgreece #tiktokcyprus #netflix ♬ Face Dance - Funny Tok

 

@theosblue Άμεσα αποτελέσματα, για πληροφορίες στο ινστα : theosblue ! #tiktokgreece #tiktokcyprus #comedy #snow #botox ♬ original sound - Theos Blue

 

Πηγή φωτογραφίας: theosblue

Loader