Ο Samuel φωτογραφίζει “τη συναρπαστική και πεζή ρουτίνα” κάθε μέρα η ώρα 12:34

Ο Samuel φωτογραφίζει “τη συναρπαστική και πεζή ρουτίνα” κάθε μέρα η ώρα 12:34

Κάθε μέρα εδώ και 10 χρόνια

O Samuel Ryde εδώ και δέκα χρόνια βγάζει μία φωτογραφία κάθε μέρα η ώρα 12:34 το μεσημέρι.

Όταν το 2012, ο Samuel, απέκτησε το πρώτο του smartphone άρχισε ένα φωτογραφικό project. Έβγαζε μία φωτογραφία κάθε μέρα στις 12:34 το μεσημέρι. 

Δέκα χρόνια και κάτι μετά, ο 40χρονος καλλιτέχνης και κομμωτής, από το Tower Hamlets του Λονδίνου, συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα. Ενώ αρχικά ο στόχος του ήταν να ολοκληρώσει το εγχείρημα του μέσα σε ένα χρόνο, τελικά αποφάσισε να το συνεχίσει. 

Διάβασε Επίσης: «Απατεώνας του Tinder»: Μιλάει πρώτη φορά δημόσια για το περιβόητο ντοκιμαντέρ (Βίντεο)

Όπως αναφέρει ο ίδιος κατάφερε να καταγράψει «τη συναρπαστική όσο και την πεζή φύση» της λονδρέζικης καθημερινότητας. Ενώ συνεχίζοντας, υπογραμμίζει ότι η επιλογή της ώρας έχει ιδιαίτερη σημασια: «Ο λόγος που επέλεξα αυτή την ώρα ήταν επειδή είναι 12:34, είναι η αγαπημένη μου ώρα τής ημέρας».

Παρά το ότι ο Samuel, συνήθισε να δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες του στα social media, μετά από 7 χρόνια, αποφάσισε να μην το κάνει πια. Ο λόγος ήταν η συνειδητοποίηση ότι η ανάγκη για likes και επιβεβαίωση τον είχαν αποσυνδέσει από το αρχικό του project. 

Διάβασε Επίσης: Hustle: Μία νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler έρχεται στο Netflix 

Το σταθερό “ραντεβού” του με την ακριβή ώρα φωτογράφισης ισχύει καθημερινά, εκτός από τις ελάχιστες φορές που το έχασε γιατί “η ζωή μπήκε στη μέση” , όπως εξομολογείται. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θέλει να συνεχίσει το φιλόδοξο του φωτογραφικό εγχείρημα για το υπόλοιπο της ζωής του.  

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο

Loader