Ωδή στο 8998 και σε άλλα μεγάλα νούμερα

Ωδή στο 8998 και σε άλλα μεγάλα νούμερα

Θα μου λείψει το 8998. Ίσως η μοναδική περίπτωση στα χρονικά όπου η Δημοκρατία λάμβανε, εξέταζε και ενέκρινε αίτημά σου στη στιγμή!

Ελεύθερη διακίνηση χωρίς να έχεις ουσιαστικά κάπου να πας, περίπου όπως οι εκπτώσεις ΜΕΤΑ τις γιορτές και όταν σου έχουν τελειώσει τα λεφτά.

Με τη γυναίκα μου προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια σχετική αίσθηση κανονικότητας. Της είπα ότι θα βγω το βράδυ και μου απάντησε “για εύλογο χρονικό διάστημα”. 

Τουλάχιστον η κυβέρνηση με άφηνε να βγαίνω έξω.

Οι ΕΛΑΜίτες αναπολούν ήδη την εποχή που έστελναν μηνύματα που περιείχαν μόνο αριθμούς. 

Κάποια στιγμή θα τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω μας. Εκτός ίσως από το γεγονός πως στη διάρκεια της καραντίνας ο Αρχιεπίσκοπος ήταν ο μοναδικός ιερωμένος που έβγαζε νόημα. Αυτό νομίζω πως δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ. 

Ένας καλός τρόπος να δείξει η αστυνομία ότι έχει χιούμορ είναι να συνεχίζει από αύριο να ρωτάει τους οδηγούς αν έστειλαν μήνυμα.

Και για την αστυνομία θα είναι δύσκολη η επιστροφή στην κανονικότητα. Σκέψου να πηγαίνεις από την 100% εξιχνίαση του εγκλήματος “παράνομη ηλιοθεραπεία σε περίοδο καραντίνας” κατευθείαν στο... 0% των εμπρησμών καταστημάτων. 

Διευκρινίστε “ελεύθερη διακίνηση πολιτών” πριν αρχίσουν όλοι να κυκλοφορούν με τους μπάφους στο στόμα.

Κάθε τάξη θα έχει καμιά δεκαριά άτομα, ένας μόνο θα μιλάει και οι υπόλοιποι χωρίς καμία επαφή μεταξύ τους και με το περιβάλλον. Βασικά τα σχολεία έπαθαν ΕΔΕΚ. 

Η ελεύθερη διακίνηση θεωρείται επιστροφή στην κανονικότητα. Το ότι μπορείς να πας σχολείο, εκκλησία, για ψώνια αλλά όχι για ηλιοθεραπεία μάλλον κάποιος μας δουλεύει. Κανονικότατα. 

Δεν είναι καύσωνας ρε σεις αλλά ο Προδρόμου που πήρε το θέμα της επιστροφής στα σχολεία ζεστά.

Το Υπουργείο Παιδείας διαβεβαιώνει πως λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό στα σχολεία ώστε οι μαθητές να πάθουν με ασφάλεια θερμοπληξία.

Δε λέτε πάλι καλά που είχαμε το θέατρο του παραλόγου από πλευράς ΥΠΠΑΝ και έμεινε ζωντανός ο πολιτισμός όλο αυτό το διάστημα;

Και σε περίπτωση που χαίρεστε για την επιστροφή στην κανονικότητα να σας θυμίσω ότι πλέον θα διακινούνται ελεύθερα άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο καύσωνας προκαλείται από τις κεραίες 5G που εγκατέστησαν κρυφά κατά τη διάρκεια της καραντίνας που ως γνωστόν επιβλήθηκε από τον Bill Gates και τους Χαλουμινάτι για να κλείσουν τις εκκλησίες ώστε να αποδυναμωθεί η ελληνορθοδοξία και να μας τσιπάρουν με τον Αντίχριστο. Και είναι καλά μελετημένο αυτό. Θα έλεγα μέχρι κεραίας αλλά φοβάμαι μη την κάψουν κι αυτή.

Καλή λευτεριά. 

Loader