Οι χειρότερες ever συνεντεύξεις διασήμων

Οι χειρότερες ever συνεντεύξεις διασήμων

Όταν οι PR εφιάλτες μεταδίδονται σε ολόκληρο τον πλανήτη

H συνέντευξη του Prince Andrew στο ΒΒC τις προάλλες δεν θα μπορούσε να είχε πάει χειρότερα. Ένα case study του τι να μην κάνεις και τι να μην πεις απέναντι σε μια δημοσιογράφο που έκανε τον Πρίγκιπα τόσο με τα κρεμμυδάκια, που ο ίδιος αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα λίγες μέρες μετά. 

Με αυτή την αφορμή, ανατρέχω στις πιο cringe συνεντεύξεις των τελευταίων χρόνων, αυτές που θα χαρακτήριζε κανείς ως best worst. Ξέχασα καμία;

O Tom Cruise στην Oprah  Αντί να μιλήσει για την ταινία του Spielberg «War of the worlds», o Tom Cruise προτίμησε να διαφημίσει την τότε σχέση του με την Katie Holmes πηδώντας πάνω κάτω στον καναπέ της Oprah. Όλοι τότε αναρωτήθηκαν αν συνέβη κάτι με τη ψυχική του υγεία. 

H Whitney Houston στην Diane Sawyer Οι φήμες για τη χρήση ναρκωτικών οργιάζουν και η Diane Sawyer ρωτάει την Whitney ευθέως για να λάβει μια σειρά άβολων απαντήσεων με αποκορύφωμα το “Βγάζω υπερβολικά πολλά λεφτά για να κάνω crack. To crack είναι φτηνιάρικη επιλογή”.

O R Kelly στην Gayle King 

Φρικάρει, οργίζεται, χτυπιέται φωνάζοντας ότι δεν είναι παιδεραστής. Τον πιστεύει κανείς; 

O Lars Von Trier στις Κάννες  

O Lars δεν ήταν πολύ καλά όταν δήλωσε πόσο ‘κατανοητός’ του φαίνεται ο Χίτλερ με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από το Φεστιβάλ των Καννών για μερικά χρόνια με την ετικέτα της persona non grata. 

O Quentin Tarantino σε συνέντευξη στο Channel 4 

Tarantino σε υστερία, τα παίρνει στο κρανίο με δημοσιογράφο και γίνεται το έλα να δεις. 

H Sarah Ferguson στο 60 Minutes

Μάλλον το’ χει η οικογένεια. Η πρώην σύζυγος του Prince Andrew σε μια συνέντευξη καταπέλτης που την εξέθεσε ανεπανόρθωτα - μεταξύ άλλων αποκαλύπτοντας της ένα video που την δείχνει να δωροδοκείται. 

O Kanye West στην Ellen 

O Kanye West είναι τρελός, όλοι το ξέρουμε. Εδώ μας το αποδεικνύει περίτρανα. 

H Chelsea Handler στον Piers Morgan  

Για τους απανταχού haters (και είναι πολλοί) του Piers Morgan, το θέαμα της σαρωτικής κωμικού να του τα’χώνει ασύστολα χωρίς να κρύβει την αντιπάθεια που τρέφει για εκείνον είναι μια όαση ειλικρίνειας. 

Loader