Ψέκα με τόνο: Τρολιά της δεκαετίας ο ομιλητής με το παγωτατζίδικο

Ψέκα με τόνο: Τρολιά της δεκαετίας ο ομιλητής με το παγωτατζίδικο

Πώς ένας γνώριμος προβοκάτορας/σύντρολφος ξεγύμνωσε όλη την παραδοξότητα και τον σουρεαλισμό των θρησκόληπτων αρνητών που πλέον πιστεύουν ακόμα και ότι ο Χριστός περπάτησε στο φεγγάρι

O θεούλης τρολ των απανταχού θρησκόληπτων αρνητών/συνωμοσιολόγων ξαναχτύπησε. Όλοι μας είδαμε το βίντεο από την πρόσφατη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στη Λευκωσία όπου νεαρός ομιλητής συνεπήρε το πλήθος με τον πύρινο εσχατολογικό λόγο του και ατάκες του στιλ “όταν ο άνθρωπος πήγε στο φεγγάρι υπήρχαν εκεί βήματα του Χριστού που πήγε πριν να πάει ο άνθρωπος" και “αν αρρωστήσετε που θα πάτε, νοσοκομείο ή εκκλησία” (μπορείτε να μαντέψετε τι απαντούσαν με ενθουσιασμό οι συγκεντρωμένοι). Κι όλα αυτά με φόντο το πιο creepy παγωτατζίδικο(!) που είχαμε να δούμε από την εποχή του “It” το οποίο και παρείχε το μικρόφωνο στον νεαρό “πολεμιστή του φωτός” (όπως αποκάλεσε το πλήθος που τον αποθέωνε). Κι αν η ιστορία με τον Χριστό στο φεγγάρι πριν τον Νιλ Άρμστρονγκ έμοιαζε με την ίσως πιο γαμάτη θεωρία συνωμοσίας που δεν έχουμε ξανακούσει ποτέ, υπάρχει λογική εξήγηση: το όλο σκηνικό ήταν τρολιά. Βασικά ο ομιλητής και οι θεωρίες του, για το παγωτατζίδικο δεν παίρνουμε και όρκο!

Σύμφωνα με το AlphaNewsLive, δράστης της ίσως πιο πετυχημένης τρολιάς της χρονιάς (μη σας πω της εποχής της πανδημίας) είναι γνωστός “προβοκάτορας” που κατά καιρούς παρεισφρέει σε εκδηλώσεις αρνητών/αντιεμβολιαστών/ψεκασμένων ή religion freaks (ενίοτε και όλων αυτών μαζί) σκαρώνοντας διάφορα σκηνικά με σκοπό να αναδείξει τον σουρεαλισμό των εν λόγω εκδηλώσεων. 

Το νεαρό τρολ ξεκίνησε την ομιλία του με τη φράση “πολεμιστές του φωτός, ακούστε το κάλεσμα μου» που τράβηξε αμέσως την προσοχή του κοινού που έδειχνε να πορώνεται ολοένα και περισσότερο με κάθε -επινοημένη- ατάκα του, ειδικά δε σ’ αυτή με τον Χριστό και το φεγγάρι έγινε χαμός λες και το ότι ο Χριστός περπάτησε στην επιφάνεια της Σελήνης είναι κάτι που διδάσκεται στο μάθημα της Ιστορίας! Ο “ομιλητής” φορούσε μάσκα και μπλουζάκι των Muse και σε κάποια φάση -σύμφωνα πάντα με το AlphaNewsLive- quotαρε τσιτάτο του “ασκητή Ματθαίου Μπέλαμου” που δεν είναι άλλος από τον τραγουδιστή των Muse, Matthew Bellamy ενώ απήγγειλε με στόμφο τη φράση «οι φλέβες τους είναι γεμάτες τρόμο. Όπου και να πάνε φοβούνται, ελάτε να έρθετε πιο γρήγορα στον μάστρο σας» προκαλώντας ενθουσιασμό χωρίς φυσικά αυτοί που χειροκροτούσαν με δέος γι’ αυτή τη... βαρύγδουπη, εσχατολογική δήλωση ότι πρόκειται για ελεύθερη απόδοση στίχων του θρυλικού Master of Puppets των Metallica.

Σύσσωμο το κυπριακό ίντερνετ υποκλίνεται στην, ομολογουμένως, ριψοκίνδυνη αυτή τρολιά του νεαρού προβοκάτορα που ήρθε να επιβεβαιώσει δύο τραγικές αλήθειες. Πρώτον, ο κόσμος που είναι επιρρεπής στις θεωρίες συνωμοσίας έτσι και πέσει μέσα στο λαγούμι τους δεν μπορεί να βγει έξω και πλέον πιστεύει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (ακόμα και το ότι ο Χριστός περπάτησε στο φεγγάρι) και δεύτερο, σ’ αυτού του είδους τις συγκεντρώσεις η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην τρολιά και το real thing έχει πλέον ξεθωριάσει - αφήστε που έχουν ειπωθεί ή γραφτεί σε πανό χειρότερα από την ομολογουμένως ευφάνταστη performance του συντρόλφου.

'' ''
ΔΕΝ είναι τρολιά 

Και μία bonus αλήθεια, περισσότερο οργουελικός εφιάλτης: Όλοι αυτοί ψηφίζουν. 

 

Loader