Ψιτ, εσύ, ο αστυνομικούλης

Ψιτ, εσύ, ο αστυνομικούλης

Κοίτα να δεις το όργανο της τάξης τώρα

Με στόχο κανένα να ηχήσει στα αυτιά σου ως ανέκδοτο, πάμε να ξαναδούμε το στόρι: 

Έχουμε έναν άντρα που κυκλοφορεί γυμνός στην Λεμεσό.

Έχουμε κι ένα όργανο της τάξης που βρέθηκε στο χώρο για να κάνει κουμάντο και βγάζει σέλφι με τον άντρα που κυκλοφορεί γυμνός. 

Ποιος απ’ τους δύο ενδέχεται να χρήζει ψυχολογικής βοήθειας; 

Μπράβο, το βρήκες. 

Το περιστατικό που απασχόλησε χθες την αστυνομία, για να ηρεμήσουμε κομματάκι, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία παράγραφος σε βιβλίο του Φουκώ και κλείνει η παράγραφος. 

Ok, πας, μαζεύεις τον κύριο για να μην διαταράξεις τα ήθη και τα έθιμα του τόπου (ας μην ανοίξουμε το πονεμένο αυτό κεφάλαιο) και ακολουθείς τις διαδικασίες. 

Αυτή είναι η δουλειά του κυριούλη με την midnight blue - μπλε του μεσονυχτίου μπλουζίτσα (ευχαριστούμε την ομάδα της ιστοσελίδας mylife για την διευκρίνιση όσον αφορά στην απόχρωση). 

Άλλα όχι, ήθελε να κάνει και το κομμάτι του το όργανο της τάξης που την είδε τσίρκο την φάση και είπε να βγάλει και μία σέλφι - #myjobisbetterthanyours - feeling amused at Λεμεσός και δεν συμμαζεύεται. 

Και να βγαίνει σε δημόσια απολογία ο Αρχηγός της Αστυνομίας, σάμπως και δεν έχουμε άλλα πράματα να ασχολούμαστε, για να μας λέει ότι αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε μέλη της αστυνομίας (πίσω στο “Λόλα να ένα μήλο” δηλαδή). 

Όσο και να το λέμε είναι να μην βαριόμαστε να το επαναλαμβάνουμε, ότι στην χώρα ετούτη αυτό που μας λείπει είναι η λογική και η ηθική. Η δεύτερη δεν έχει να κάνει με τα ρούχα που φοράς ή δεν φοράς.  

Η υποσημείωση στο πιο πάνω θα ήταν “Καλή δουλειά στον νέο Αρχηγό της Αστυνομίας” αλλά η στήλη θα περιοριστεί στο “Υπομονή και νεύρο” με τις ευχούλες μας για ό,τι καλύτερο. 

Ι. Χ. 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Οι bystanders που τραβάνε κάμερα, αναπνέουν;


 

Loader