Σήμερα η Ιωάννα παρέδωσε μαθήματα δύναμης

Σήμερα η Ιωάννα παρέδωσε μαθήματα δύναμης

Εύχομαι να μην έβαλες απουσία

"Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα"

Της Ζώης Αυγουστή για το mylife.com.cy


Σήμερα πραγματοποιήθηκε το πρώτο δικαστήριο για την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι που δέχτηκε η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, από την 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα τον Μάιο του 2020.

Βλέποντας από το πρωί την εικόνα της Ιωάννας να παίζει σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αναλόγίστηκα προφανώς αυτό που σκεφτήκαμε όλοι. Πόσα αποθέματα ψυχικής δύναμης έχει αυτή η κοπέλα; 

Η Ιωάννα ήταν σήμερα εκεί, φορώντας ειδικά γάντια, καπέλο και μια άσπρη προστατευτική μάσκα. Αυτή τη μάσκα που δεν ξέρει πότε και αν θα καταφέρει ποτέ να αποχωριστεί. 

Η Ιωάννα ήταν σήμερα εκεί, παρά την ταλαιπωρία της εδώ και ένα χρόνο, προκειμένου να καταθέσει για όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό της 20ης Μαϊου 2020, όταν ανέμελη πήγαινε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα.

Η Ιωάννα ήταν σήμερα εκεί, παρά τα 9 χειρουργεία που χρειάστηκε μέχρι στιγμής να κάνει και παρά τον δύσκολο δρόμο που έχει ακόμη μπροστά της. 

Η Ιωάννα ήταν σήμερα εκεί, ζητώντας από τη γυναίκα που αποπειράθηκε να την σκοτώσει «να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα». 

Η Έφη Κακαράντζουλα όμως, δεν ήταν εκεί γιατί «αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», όπως είπε κατά την έξοδο της από το Εφετείο η Ιωάννα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Loader