Σκοτώθηκε όλη του η οικογένεια προσπαθώντας να διαφύγει από τη Χερσώνα

Σκοτώθηκε όλη του η οικογένεια προσπαθώντας να διαφύγει από τη Χερσώνα

Η οικογένεια του Όλεγκ δέχθηκε επίθεση ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει

Την σκληρότητα του πολέμου στην Ουκρανία αντικρίζουμε εδώ και μια εβδομάδα βλέποντας τον αντίκτυπο της ρωσικής εισβολής στον άμαχο πληθυσμό. Μεταξύ των ιστοριών του πολέμου είναι αυτή ενός Ουκρανού αστυνομικού, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχασε όλη του την οικογένεια κατά την προσπάθεια διαφυγής της από τη Χερσώνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, μια πενταμελής οικογένεια σκοτώθηκε κατά την προσπάθεια διαφυγής της από τη Χερσώνα, ενώ ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την πόλη. 

Διάβασε Επίσης: Ζελένσκι κατά Ρωσίας: “Δεν έχετε καμιά δουλειά στην Ουκρανία”

Η οικογένεια προσπαθούσε να ξεφύγει με δύο αυτοκίνητα όταν στα περίχωρα της Χερσώνας δέχθηκαν επίθεση. Αποτέλεσμα ήταν ο Ουκρανός αστυνομικός,  Όλεγκ Φέντκο, να χάσει τη σύζυγό του, Ιρίνα, τους γονείς του, τη μικρή κόρη του και τον γιο του.

1

Ο Όλεγκ Φέντκο με τη σύζυγό του Ιρίνα και τη μία τους κόρη - Πηγή φωτογραφίας

Όπως δήλωσε ο αδερφός του Όλεγκ, ο ίδιος μιλούσε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο όταν την άκουσε να φωνάζει ότι υπήρχαν παιδιά στο αυτοκίνητο, ενώ μετά από λίγο άκουσε τους πυροβολισμούς. 

Διάβασε Επίσης: Η Βικτώρια γέννησε σε καταφύγιο -«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα γεννούσα κατά τη διάρκεια πολέμου»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  το ηλικιωμένο ζευγάρι πέθανε επί τόπου, ενώ τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά πέθαναν παρά τις προσπάθειες να σωθεί η ζωή τους.

Πηγή

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader