Σπάσε τα Στερεότυπα: Φωτογραφικό πρότζεκτ

Σπάσε τα Στερεότυπα: Φωτογραφικό πρότζεκτ

Από τη Φήμη Χατζηγιάννη

Σύμφωνα με το κείμενο που συνοδεύει τη δημοσίευσή του, το #breakstereotypes project είναι φωτογραφικό υλικό γεμάτο με υπέροχους ανθρώπους που με πρωτοβουλία μου ένωσαν τα χέρια για να δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα.

Τα στερεότυπα της κοινωνίας είναι η ομίχλη μπροστά από μια απέραντη πανέμορφη θέα.

Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Εκεί χρειάζεται να εστιάσουμε και αυτός ήταν ο σκοπός του πρότζεκτ. Στον μαγικό κόσμο που κρύβει ο καθένας μέσα του και όχι σε εκείνα που ουσιαστικά δεν επηρεάζουν κανένα.

Αυτοί, εμείς, οι λίγοι που εστιάζουμε στην ποιότητα του ανθρώπου είναι σαν να παίρνουμε ένα πινέλο και πάνω από την κάθε ρατσιστική άποψη, ζωγραφίζουμε ένα ουράνιο τόξο.

Αυτό κάνουμε μέχρι η φωνή μας να ακούγεται πιο δυνατά από οποιαδήποτε άλλη και αυτό θα κάνουμε μέχρι να γεμίσει ο κόσμος με πολύχρωμες ψυχές και γεμάτες καλοσύνη καρδιές. Αυτό, τίποτα άλλο.

Να είστε ο εαυτός σας και να κλείνετε τα αυτιά σας σε όσους προσπαθούν να σας μειώσουν. Απλά το κάνουν γιατί δεν χωράτε στον μικρόκοσμό τους. Αλήθεια.. δεν χωράμε. Μα ούτε και επιδιώκουμε να στριμωχτούμε εκεί μέσα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες αλλά και σε όλους όσοι αγκάλιασαν αυτό το προτζεκτ.

Φήμη Χατζηγιάννη .

Μερικές από τις ενδεικτικές φωτογραφίες:

νξηκξηκξκξηκ

afagagagag

 

vfaagaga

ξκλξκλξκλξκλξκλξκλ

 

Loader