Στην Κύπρο δεν πρέπει να... βρέχει. Δεν το' χουμε

Στην Κύπρο δεν πρέπει να... βρέχει. Δεν το' χουμε

Χαμούλης σήμερα στα εμβολιαστικά κέντρα λόγω... βροχής

Η ανομβρία και η ξηρασία επιφέρουν πολλά και σοβαρά προβλήματα αλλά αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πως στην Κύπρο ίσως γενικά και να μην πρέπει τελικά να... βρέχει. Δεν το' χουμε οι άνθρωποι.

Λίγη βροχούλα να ρίξει και ακολουθεί χαμός.

Πέραν της πλάκας, το θέμα της απουσίας υποδομών εκτός από αστείο είναι και θλιβερό ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αποδεικνύεται και επικίνδυνο. Όπως μας έχουν περιγράψει πολίτες, στα εμβολιαστικά κέντρα στη Λευκωσία επικράτησε σήμερα πανζουρλισμός και μεγάλος συγχρωτισμός, καθώς η μεγάλη προσέλευση ένεκα των νέων μέτρων συνέπεσε με δυνατή βροχή, από την οποία οι πολίτες δεν μπορούσαν να προστατευτούν, καθώς έπρεπε να περιμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε εξωτερικό χώρο.

Πολίτες κάθε ηλικίας και ηλικιωμένοι αλλά και άλλοι συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού έγιναν μούσκεμα και ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα στην ουρά, καθώς δεν υπήρξαν ικανοποιητικές πρόνοιες για προστασία από τη βροχή.

Δείτε φωτογραφίες από το εμβολιαστικό κέντρο που μάς έχει στείλει ο φίλος αναγνώστης Στέλιος Σφηκουρής:

φαφαφ

bdfhdhd

jjkljkl

Όπως φαίνεται σε αναρτήσεις στο δημοφιλές γκρουπ Καιρόφιλοι Κύπρου χαμούλης επικρατεί μέχρι και αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την Κύπρο

 

Loader