Τι έβλεπαν στην τηλεόραση τα παιδιά τη δεκαετία του ‘70; Δείτε ένα μικρό αφιέρωμα

Τι έβλεπαν στην τηλεόραση τα παιδιά τη δεκαετία του ‘70; Δείτε ένα μικρό αφιέρωμα

Αν ανήκετε στις παλαιότερες γενιές σίγουρα η “Βιονική Γυναίκα” σας ξυπνά όμορφες παιδικές αναμνήσεις, αν είστε μικρότεροι ρωτήστε τα κοντινά σας άτομα και δείτε αντιδράσεις!

Τα παιδιά κατά τη δεκαετία του 70’ είχαν ένα μόνο κανάλι. Ήταν ενθουσιασμένα για κάποιες συγκεκριμένες σειρές, όπως τη “Βιονική Γυναίκα” και μερικά κινούμενα σχέδια. Ο τρόπος ψυχαγωγίας σαφώς διαφέρει από γενιά σε γενιά. Το χάσμα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο συγκριτικα με τα σημερινά δεδομένα, αφού η τεχνολογία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη ζωή και την καθημερινότητά μας, ιδίως στον τρόπο διασκέδασης των παιδιών. 

 Δείτε τις αντιδράσεις των παιδιών αλλά και των γονέων της εποχής, σχετικά με την παρακολούθηση τηλεόρασης και την ύπαρξη της τεχνολογίας στη ζωή τους, μέσω ενός αποσπάσματος από την εκπομπή του Ρικ “Ορίζοντες" με θέμα "τα Παιδιά και η Τηλεόραση". 

Στην εκπομπή μιλούν τα ίδια τα παιδιά, οι γονείς, καθώς επίσης και οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι αναφέρονται στις θετικές και αρνητικές πτυχές της τηλεόρασης για τα παιδιά.

Πατήστε εδώ για να δείτε το μικρό απόσπασμα. 

Πηγή φωτογραφίας

Loader